Wanneer je de Call of Duty: Modern Warfare 2 -campagne voor de eerste keer start, heb je verschillende klassieke modi om uit te kiezen. Maar heel vaak willen sommigen, die het meest van spanning en uitdagingen houden, een “hardcore” spelmodus die de taak veel complexer en realistischer maakt. Dit wordt gebracht met de Realistische modus, die echter niet meteen beschikbaar is.

Hoe ontgrendel je de realistische modus van MW 2?

Als je een game met deze modus wilt starten, houd er dan rekening mee dat je eerst het verhaal van Call of Duty: Modern Warfare 2 voor de eerste keer moet voltooien. Of je nu aan de gemakkelijkste of moeilijkste modus begint, zodra je de campagne hebt voltooid, ontgrendel je verschillende dingen, waaronder de realistische modus. Dit kan dus worden geselecteerd wanneer u de campagne wilt herontdekken.

realistische modi

Wat is de realistische modus?

De realistische modus biedt een geavanceerde ervaring, grenzend aan realisme, zoals de naam al doet vermoeden. De moeilijkheid is vergelijkbaar met de Veteran-modus (zie hieronder), met bovendien de bijzonderheid van het aanbieden van een vereenvoudigde HUD, om alle indicatieve elementen van uw scherm te verwijderen. Je wordt dan vrijgelaten midden in de natuur, als een soldaat.

Welke moeilijkheidsgraad moet je kiezen in Modern Warfare 2?

Er zijn vier fundamentele moeilijkheden die de ervaring wijzigen. Als u niet weet welke u moet kiezen, vindt u hier een overzicht om u te helpen beslissen.

  • Rookie → Je bent geen FPS/licentie gewend of wil gewoon de campagne zonder poespas ontdekken. Je kans om te overlijden is klein.
  • 2e klas → De standaardmodus, niet te gemakkelijk en niet te moeilijk als je een occasionele FPS-speler bent, stelt je in staat deel te nemen aan de campagne zonder onder water of te zweven.
  • Commando → Modus ideaal voor fans van de licentie en FPS die een kleine uitdaging willen.
  • Veteraan → De ultieme modus die je zal vragen om je te concentreren en te pronken met je schietvaardigheid. Aanbevolen voor de meest ervaren.
  • Realistisch → Moeilijkheidsgraad van Veteran-modus, met een bijna onbestaande HUD.

Zoals je je kunt voorstellen, wordt de levensduur van deze Call of Duty: Modern Warfare 2 ook beïnvloed door de gekozen moeilijkheidsgraad. Als je een goede speler bent en een gemakkelijke modus kiest, voltooi je de campagne veel sneller. Merk ook op dat als je het voltooit, je beloningen voor de multiplayer kunt krijgen.Geef een reactie