Operators zijn gedurende vele jaren licentie-  specifiek geworden en stellen spelers in staat om de  Call of Duty -ervaring  op een andere manier te ervaren, wat enkele variaties in de gameplay brengt, zij het minimaal. Elk van de operators komt uit een andere regio en biedt ook inzicht en maatwerk dat zich onderscheidt van de rest, waardoor ze begeerd zijn.

Niet al deze operators  zijn echter toegankelijk vanaf het begin van het multiplayer-avontuur in Call of Duty: Modern Warfare 2. Je zult een aantal uitdagingen moeten spelen en voltooien. Dus als je wilt weten welke acties je moet ondernemen om dit of dat personage te pakken te krijgen, leggen we uit hoe je dat moet doen.

Ontgrendel alle operators in Modern Warfare 2

In tegenstelling tot Vanguard zijn er slechts twee facties voor dit opus, KorTac en SpecGru, die verschillende operators samenbrengen. Zoals je al weet, hebben we voor deze release 23 Operators, die de komende maanden zullen worden verrijkt met nieuwe. Maar als je niet weet hoe je ze moet ontgrendelen, zijn hier de specifieke uitdagingen voor elke uitdaging (één uitdaging per operator).

chuyChuyUitdaging → Voltooi “Cartel Protection”, een campagnemissie.donderenddonderendUitdaging → Voltooi de missie “Low Profile” in coöp.gusGuusUitdaging → Krijg vijf assists in een multiplayer-game.zwoerCleoUitdaging → Haal een eliminatie met dodelijke uitrustingOfficierOfficier Uitdaging → Voltooi de missie “Defender: Mount Zaya” in coöp.OfficierNieuw Uitdaging → Voltooi de campagnemissie “Geweld en timing”.ReyesReyes Uitdaging → Voltooi de campagnemissie “Prison Break”.ReyesWinter Uitdaging → Verkrijg een eliminatie met een secundair wapen.FarahFarah Geen uitdaging, kan alleen worden verkregen via Red Team Operator Pack 141ReyesGeest Geen uitdaging, kan alleen worden verkregen via Red Team Operator Pack 141ReyesPrijs Geen uitdaging, kan alleen worden verkregen via Red Team Operator Pack 141zeepZeep Geen uitdaging, kan alleen worden verkregen via Red Team Operator Pack 141

 

Reyesas Uitdaging → Verkrijg 20 kills in een multiplayer-game.ReyesCallisto Uitdaging → Verkrijg vijf headshot-kills in een multiplayer-game.ReyesConor Uitdaging → Verkrijg vijf kills bij het raden in een multiplayer-game.ReyesFender Uitdaging → Krijg twee kills met een caster tijdens een multiplayer-game.ReyesHallo Uitdaging → Verkrijg vijf Regicide-moorden in een multiplayer-game.ReyesHok Uitdaging → voltooi de campagnemissie “Ghost Team”.Reyeskoning Uitdaging → Voer een executie uit.ReyesRozeUitdaging → Maak een eliminatie van dichtbij.ReyesStilettoUitdaging → Verkrijg twee Vengeance-moorden tijdens een thuisland voor meerdere spelers.ReyesNulUitdaging → Voltooi de missie “Verdedigde Zone” in coöp.ReyesOniEr zijn geen uitdagingen beschikbaar voor Oni, die alleen kunnen worden verkregen door degenen die Modern Warfare 2 digitaal hebben gepre-orderd.

Dit belooft je dus al een paar uur speelplezier en veel uitdagingen, voordat je andere Operators kunt ontdekken via inhoudsupdates.Geef een reactie