Zoals je zult hebben gemerkt na de release van Fortnite- update 22.20, zijn er nieuwe uitdagingen verschenen met het Fortnitemares-evenement, verfranst in Fortnite: Nightmares. Hoewel niet erg moeilijk, aangezien het in feite nieuwe dingen zijn die vrij gemakkelijk op te pikken zijn, weet je misschien niet precies wat je moet doen om ze te valideren. Geen paniek, wij leggen u alles uit. Hier zullen we je helpen om de uitdaging te valideren door je te vragen om  ’s avonds voor een verlicht kampvuur te dansen.

Dans ’s avonds voor een verlicht kampvuur

Als deze uitdaging misschien gemakkelijk lijkt, ligt de moeilijkheid in het feit dat je moet wachten tot de avond valt, wat heel vaak na ongeveer tien minuten gebeurt. Je moet dus geduld hebben en vooral weerstand bieden aan potentiële tegenstanders die je willen uitschakelen. Zodra de avond valt, wat te merken is met zwak licht en sterren die aan de hemel verschijnen, kun je een kampvuur maken.

We bieden je een kleine kaart met verschillende kampvuurlocaties in Fortnite, zodat je niet te veel tijd verspilt (kaart verkregen via fortnite.gg). Eenmaal aangestoken, hoef je alleen maar een dans te beginnen, een dans, naast dit kampvuur, en de uitdaging wordt gevalideerd. Je kunt vertrekken met 15.000 XP voor je gevechtspas.

kampvuur kaart
Als je deze uitdaging niet alleen kunt voltooien, aarzel dan niet om je vrienden om hulp te vragen, om het als een team te doen.Geef een antwoord