Terwijl de release van God of War Ragnarok nadert, worden de tongen losser. De langverwachte PlayStation-exclusive van fans is momenteel in handen van de pers. Sommige journalisten hebben heldere informatie gedistilleerd, vooral over de levensduur ervan.

 

Wat is de levensduur van God of War Ragnarok?

Zal God of War Ragnarok nog genereuzer zijn dan zijn voorganger? Als Santa Monica Studio wat teleurgesteld was door de afwezigheid van de fotomodus aan te kondigen bij de lancering van de game op woensdag 9 november, bevestigt nieuwe informatie een redelijk vergelijkbare levensduur. Volgens journalist Joe Miller zou het ongeveer 50 uur duren om het spel 100% te voltooien. Van zijn kant beweert IGN 70 uur speeltijd op de klok te hebben zonder absoluut alles te hebben voltooid. Gegevens die uiteraard afhankelijk zijn van de speelstijl van iedereen en die moeten variëren naargelang de spelers en de profielen.

 

 

Ter vergelijking: God of War (2018) had 20 uur nodig voor de hoofdmissie, 32 uur voor een paar zijmissies en 51 uur om het spel 100% te voltooien. Wordt het verhaal langer en is er minder side content, of zal God of War Ragnarok eigenlijk een vergelijkbare levensduur hebben? Deze paar punten moeten nog worden verduidelijkt. We zullen niet nalaten u de informatie van onze test te geven, die zeer binnenkort zal worden gepubliceerd.

 

Geef een antwoord