Hellana Taylor wil niet dat het Bayonetta 3-schandaal uitsterft en heeft zojuist de sintels hard opgeblazen.

 

De Bayonetta-affaire 3: Akte III

Een week geleden onthulde Hellana Taylor, de voormalige actrice die haar stem aan de geliefde heks gaf, dat ze niet terugkeerde naar haar rol omdat haar salaris te laag was, wat een belediging voor haar persoon zou zijn geweest.

 

Ze had verklaard dat het voorstel om het personage opnieuw te stemmen slechts $ 4000 was voor het hele spel, wat uiteindelijk een leugen van haar kant was. In werkelijkheid kreeg ze ongeveer $ 15.000 aangeboden, wat ze weigerde om een ​​bedrag van zes cijfers en een winst op de verkoop te vragen.

 

Nadat ze spelers had gevraagd om Bayonetta 3 te boycotten, vraagt ​​ze nu om donaties aan verenigingen. Het probleem is dat in de lijst met verenigingen Billboards 4Life staat. Een in Kentucky gevestigde groep wiens missie het is om “steden en dorpen te bedekken met pro-life katholieke reclameborden om het publiek voor te lichten over de heiligheid van het menselijk leven. ”

 

Samenvattend, Billboards 4Life is daarom openlijk anti-abortus en Hellana Taylor promoot het publiekelijk op haar Twitter-account. Dit in tegenstelling tot andere structuren zoals PetsForVets die verantwoordelijk zijn voor het redden van honden, het verzorgen van hen zodat ze zich bij oorlogsveteranen kunnen voegen en gelukkige dagen kunnen hebben.

 

Op een minder smerige noot, laten we je achter met de Bayonetta 3-lanceringstrailer en onze test.

Geef een antwoord