Degenen die besluiten om Call of Duty Modern Warfare 2 op Sony-consoles te spelen, zullen verwend worden. Activision heeft inderdaad een aantal aankomende exclusieve content voor PlayStation-gamers onthuld voor de nieuwe COD. Niets dat een revolutie teweeg zal brengen in de geschiedenis van bonussen, maar nog steeds kleine belangrijke dingen.

 

Bonusregen voor sommige Call of Duty Modern Warfare 2-spelers

Als je een Sony-console hebt, krijg je duidelijk meer freebies op Call of Duty dan op pc of Xbox-serie. Dat is een feit.

 

 

De Call of Duty- website bevestigt de volgende voordelen voor PlayStation 4 en 5:

 

  • Battle Pass-bundelbonus: PlayStation-spelers die een Battle Pass-bundel kopen, ontvangen 5 extra tier-skips, voor een totaal van 25 tier-skips. Het is duidelijk dat je hierdoor sneller nieuwe objecten kunt ontgrendelen.
  • Battle Packs  : de bonus levert een gratis in-game battle pack op, inclusief items zoals een operator-skin, wapenblauwdruk, embleem en meer.
  • Dubbele XP-punten  : COD PlayStation-spelers ontvangen maandelijkse evenementen. Exclusieve dubbele XP (voor 24 uur).
  • PlayStation Party-bonus  : PS4- en PS5-spelers die samen in party’s spelen, ontvangen +25% bonuswapen-XP.
  • Extra uitrustingen  : Ten slotte profiteren spelers van 2 extra uitrustingsslots.

Alles bij elkaar opgeteld zorgt het nog steeds voor een mooi bonusprogramma voor Call of Duty PlayStation-spelers. In de volledige context van exclusieven, zal dit waarschijnlijk het debat een beetje nieuw leven inblazen, zelfs als dit allemaal duidelijk stroomopwaarts is ondertekend tussen PlayStation en Activision.

Wat vind je van deze COD-exclusiviteit op Sony-consoles?

Geef een antwoord