Voor verschillende speurtochten of om energie terug te winnen, zullen spelers gerechten, desserts en drankjes moeten bereiden op Disney Dreamlight Valley. Dit vereist echter dat je de juiste ingrediënten hebt verzameld en vooral het recept voor deze of gene maaltijd hebt ontdekt. Hieronder vind je het recept voor Tonijn Maki, op de titel van Gameloft.

Tonijn Maki recept op Disney Dreamlight Valley

Zoals je hieronder zult zien, heb je, om Tuna Makis te maken, ingrediënten nodig die je in zeer specifieke biomen vindt, waaronder het Sunny Plateau, de Bayou of Confidence of de Forgotten Lands. Dit heb je in ieder geval nodig om een ​​Tuna Maki te bereiden:

 • Rijst
 • Locatie: Gekocht bij Goofy’s stand in Bayou de la Confiance.
 • Kosten:
 • Zaad: 35 sterren munten/eenheid.
 • Leger
 • Locatie: Gekocht bij Goofy’s stand op het Sunny Plateau.
 • Kosten:
 • Zaad: 60 stermunten/eenheid.
 • Sojabonen: 104 stermunten/eenheid.
 • Thon
 • Locatie: Vissen in de watergebieden van Forgotten Lands of Bayou of Trust.
 • zeewier
 • Locatie: Te vissen in wateren.

Nadat je alle bovengenoemde ingrediënten hebt verzameld, hoef je alleen maar naar een kookstation te gaan. Communiceer met en laat de items in de pot voor je vallen. Klik ten slotte op “Start koken” (er wordt een steenkool gevraagd).

Disney Dreamlight Valley - Maki au thon
Zo heb je een Tuna Maki, een 4-sterrengerecht. De beschrijving die in het spel te vinden is, is als volgt: ” Kleine kleine sushi-broodjes, perfect om onderweg te eten “. Als je besluit een Tuna Maki te eten, win je 984 energie terug. Aan de andere kant, als je het verkoopt, verdien je 366 Star Coins. Merk op dat voor Scar ’s zoektocht, getiteld ” Je eet je vrienden niet op”, je dit gerecht moet maken.

Disney Dreamlight Valley is beschikbaar in vroege toegang sinds september 2022 en is te vinden op PlayStation, Xbox, maar ook op pc- en Nintendo Switch-consoles. De game is ook inbegrepen in de Xbox Game Pass. Als je je avontuur op de Gameloft-titel begint, weet dan dat we verschillende gidsen hebben verzonnen  die je kunnen helpen.

Geef een antwoord