Sinds een paar weken en het begin van het plagen van Respawn en Electronic Arts, hebben Apex Legends- spelers alleen  op dinsdag 1 november gewacht om de nieuwe functies van seizoen 15 van de Battle Royale, genaamd Eclipse, te ontdekken. Het moet gezegd dat ze talrijk zijn, want naast de traditionele nieuwe legende hebben we recht op een gloednieuwe kaart, Broken Moon, maar ook op verschillende verbeteringen en aanpassingen op het gebied van gameplay.

Hoe laat komt de Apex Legends Eclipse seizoen 15-update uit?

Als gevolg hiervan vragen veel spelers zich af wanneer deze beroemde update beschikbaar zal zijn, wat daarom een ​​aantal interessante dingen zal toevoegen. Maar wat betreft de releasetijd, de ontwikkelaars hebben de tijd niet officieel gedeeld. Als we echter naar de laatste seizoenen verwijzen, lanceren Respawn en EA, in bijna alle gevallen, zo niet altijd, de updates rond 19.00 uur Franse tijd. Verwacht er dus vanaf dinsdag 1 november om 19.00 uur van te kunnen genieten. Servers gaan in onderhoudop dit moment, en de patch kan dan worden gedownload (op consoles, en in het bijzonder PlayStation, is het mogelijk om de update 24 uur voor aankomst vooraf te downloaden). Dit schema is geldig voor alle platforms.

terravormer
Wat betreft de nieuwigheden zullen we daarom Catalyst als een nieuwe Legend vinden, die vooral tijdens de eerste weken behoorlijk populair zou moeten zijn bij spelers. We hebben nog steeds geen nieuw wapen, maar we zullen kunnen genieten van een nieuwe kaart, met Shattered Moon, die gewoon de vijfde wordt in Apex Legends. Spelers zullen echter teleurgesteld zijn om te horen dat er geen wijzigingen in de gerangschikte modus zijn gepland, behalve het verhogen van het niveau om toegang te krijgen.

De grootte van de update is niet gecommuniceerd, maar het lijdt geen twijfel dat deze behoorlijk groot zal zijn, gezien het aantal nieuwe functies dat is geïmplementeerd. De kleine aansluitingen zullen dus iets langer moeten wachten dan de andere.

We laten je de patch-opmerkingen van seizoen 15 weten zodra Respawn en EA deze uitbrengen.

Als je meer informatie wilt over Apex Legends of lid wilt worden van een actieve community om leuke momenten met andere spelers te delen, nodigen we je uit om lid te worden van de Apex Legends France Community Discord.Geef een reactie