Ongeacht de controverses, Call of Duty Modern Warfare 2 is al op weg naar succes op PlayStation-consoles.

 

Call of Duty Modern Warfare 2 rockt het huis in de PS Store

Call of Duty Modern Warfare 2 heeft misschien slecht nieuws geketend zoals verplichte verbinding en het herhalen van de fout van Overwatch 2, niets helpt, het is een hit op PS5 en PS4. Op Twitter feliciteert de fabrikant de ontwikkelaars van Infinity Ward en Activision voor de goede orde, slechts vijf dagen na de release.

 

Het is simpelweg de grootste PS Store-lancering ooit voor de franchise. Een record dat rekening houdt met zowel voorbestellingen als met de verkoop op de eerste dag. We moeten gewoon wachten op een mededeling van Activision voor precieze of minimale cijfers, om te weten hoe deze aflevering zich gedraagt ​​​​in vergelijking met de andere op alle platforms.

 

 

Een tweet die niet triviaal lijkt. In een tijd waarin de franchise exclusief voor Xbox zou kunnen worden, probeert Sony misschien iedereen, vooral die regelgevers die de overname van Activision Blizzard moeten goedkeuren, de extreme populariteit van de serie op PS5 en PS4 te laten zien. Microsoft van haar kant verzekert dat het transformeren van Call of Duty in een definitieve exclusieve versie niet in de plannen zit. De volgende CoD’s zullen ook niet landen bij release in de Xbox Game Pass vanwege een overeenkomst tussen Microsoft en Sony.

Geef een antwoord