Omdat Call of Duty: Modern Warfare 2  een competitieve FPS is, vraagt ​​de gemeenschap, althans een deel, zich af wat het beste wapen is om te gebruiken en vooral hoe de schade en de prestaties van dit wapen kunnen worden gemaximaliseerd. Omdat de 556 Icarus een zeer populair wapen is onder spelers, geven we je wat advies over hoe je een build met dit machinegeweer kunt monteren, met als doel de lobby’s van Modern Warfare 2 te domineren.

Beste klasse voor de 556 Icarus

Wat betreft de 556 Icarus, de build ziet er toch vrij eenvoudig uit. Voordat we echter details geven over de uitrusting, herinneren we je eraan dat dit een persoonlijke beoordeling is en dat, afhankelijk van de stijl van de speler die je bent, het kan zijn dat de constructie van de 556 Icarus die we aanbevelen niet bij je past. Aarzel niet om één of twee elementen aan te passen, afhankelijk van of u bijvoorbeeld grotere tijdschriften of een bepaalde voorraad prefereert. In ons geval heeft de geluiddemper vaak de voorkeur, maar het kan zijn dat dit voor u niet geldt.

Uitrusting voor de 556 Icarus

  • Bouche → Corvus Slash Gen 2
  • Canon  → Canon FTAC Coldforge 16″
  • Zoeker/  kijker → Cronen mini Red Dot
  • Achterste  handgreep → XTEN-handgreep
  • Voorraad  → Demo Precision Elite Fabrieksvoorraad

Perks en secundair wapen

Om een ​​klasse van 556 Icarus te perfectioneren, adviseren wij u in het bijzonder om de Mijnenveger-asset te integreren om minder explosieve schade op te lopen. Je kunt ook kiezen voor Raider of No Run, afhankelijk van of je sneller wilt gaan of munitie wilt oogsten. Ten slotte lijken Handballast en Ghost de meest geschikte bonus en ultieme voordelen voor deze build van PDSW 528. Aan de kant van het secundaire wapen kun je kiezen voor een P890 of een.50 GS, als je geen tweede primair wapen wilt hebben.

Natuurlijk, en zoals we je hierboven vertelden, past deze build van de 556 Icarus misschien niet bij je, maar de hierboven gegeven informatie zou je in staat moeten stellen om te genieten van de beste versie van la 556 Icarus dans Call of Duty: Modern Warfare 2.Geef een antwoord