Omdat Call of Duty: Modern Warfare 2  een competitieve FPS is, vraagt ​​de gemeenschap, althans een deel, zich af wat het beste wapen is om te gebruiken en vooral hoe de schade en de prestaties van dit wapen kunnen worden gemaximaliseerd. Omdat de FTAC Recon een zeer populair wapen is onder spelers, geven we je enkele tips over hoe je een build kunt monteren met dit gevechtsgeweer, met als doel de lobby’s van Modern Warfare 2 te domineren.

Topklasse voor FTAC Recon

Wat de  FTAC Recon betreft, de build ziet er toch vrij eenvoudig uit. Voordat we echter details geven over de uitrusting, herinneren we je eraan dat dit een persoonlijke beoordeling is en dat, afhankelijk van de stijl van de speler die je bent, het kan zijn dat de bouw van de FTAC Recon die we aanbevelen niet bij je past. Aarzel niet om één of twee elementen aan te passen, afhankelijk van of u bijvoorbeeld grotere tijdschriften of een bepaalde voorraad prefereert. In ons geval heeft de geluiddemper vaak de voorkeur, maar het kan zijn dat dit voor u niet geldt.

Apparatuur voor FTAC Recon

  • Bouche → Versnipperen CP90
  • Canon  → Bull Rider 16.5″
  • Zoeker/scope  → Red dot (of optische scope, afhankelijk van je voorkeur)
  • Achterste handgreep  → Steungreep CP90
  • Tijdschrift  → 15 ronden tijdschrift

Perks en secundair wapen

Om een ​​FTAC Recon-klasse te perfectioneren, raden we je met name aan om het Overkill-perk te integreren om jezelf uit te rusten met een tweede hoofdwapen. Je kunt ook kiezen voor No Run of Pillager voor de tweede, wat je maar wilt. Als extraatje raden we Handballast en Ghost aan voor het ultieme. Wat betreft tactische uitrusting en wapens, het hangt meer af van hoe je speelt, maar in ons geval gaan we liever voor granaten.

Natuurlijk, en zoals we je hierboven vertelden, past deze FTAC Recon-build misschien niet bij je, maar de hierboven gegeven informatie zou je in staat moeten stellen om te genieten van de beste versie van FTAC Recon in Call of Duty: Modern Warfare 2.

Geef een antwoord