Omdat Call of Duty: Modern Warfare 2  een competitieve FPS is, vraagt ​​de gemeenschap, althans een deel, zich af wat het beste wapen is om te gebruiken en vooral hoe de schade en de prestaties van dit wapen kunnen worden gemaximaliseerd. Omdat de PDSW 528, ook bekend als de P90, een zeer populair wapen is onder spelers, geven we je enkele tips over hoe je een build kunt monteren met dit machinepistool, met als doel de lobby van Modern Warfare 2 te domineren.

Best in class voor de PDSW 528

Wat de PDSW 528 betreft, ziet de build er vrij eenvoudig uit, hoewel je op stabiliteit moet wedden omdat het een wapen voor de korte afstand is. Voordat we echter details geven over de uitrusting, herinneren we je eraan dat dit een persoonlijke beoordeling is en dat, afhankelijk van de stijl van de speler die je bent, het kan zijn dat de bouw van de PDSW 528 die we aanbevelen niet bij je past. Aarzel niet om één of twee elementen aan te passen, afhankelijk van of u bijvoorbeeld grotere tijdschriften of een bepaalde voorraad prefereert.

Uitrusting voor de PDSW 528

  • Canon  → FTAC Verdediging 14,5″
  • Zoeker/scope  → Cronen Red Dot
  • Munitie  → 5.7x28mm holle punt munitie
  • Oplader  → FTAC Serie IX 14.5″
  • Rail → Rail met geïntegreerde reflex

Perks en secundair wapen

Om een ​​klasse van de PDSW 528 te perfectioneren, raden we met name de Mijnenveger aan om minder explosieve schade op te lopen. Je kunt ook kiezen voor No Run, als je sneller wilt bewegen. Ten slotte lijken Handballast en Ghost de meest geschikte bonus en ultieme voordelen voor deze build van PDSW 528. Aan de kant van het secundaire wapen kun je kiezen voor een P890 of een.50 GS, als je geen tweede primair wapen wilt hebben.

Natuurlijk, en zoals we je hierboven vertelden, past deze build PDSW 528 misschien niet bij je, maar de hierboven gegeven informatie zou je in staat moeten stellen om te genieten van de beste versie van  PDSW 528 in Call of Duty: Modern Warfare 2.Geef een antwoord