Als Sony al zijn inspanningen op de PS5 richt, heeft het Japanse bedrijf zojuist een leuk cadeau gedaan aan PS4-spelers. Een reeks dynamische thema’s rond Ghost of Tsushima kunnen gratis worden gedownload via een eenvoudige code die je in de PS Store kunt invoeren.

 

Drie gratis Ghost of Tsushima dynamische thema’s

Een daarvan toont een scène in het bos verlicht door mooie zonnestralen met de held in het midden, een is geïnspireerd op Aziatische prints, terwijl de laatste is gebaseerd op afbeeldingen uit het spel met enkele effecten. Allemaal bijzonder succesvol, ze zijn niettemin niet nieuw en werden al een paar keer aangeboden. Ga naar de pagina ‘Codes inwisselen’ in de PS Store om deze dynamische Ghost of Tsushima -thema’s te pakken te krijgen. U hoeft alleen de Europese code in te voeren, namelijk: 4PNM-4RNP-9C92 om het pakket op te halen.

 

 

De beschikbaarheid van deze geschenken lijkt niet beperkt in de tijd, maar we kunnen u niet genoeg adviseren om niet te lang te wachten. Bij deze aankondiging spraken PS5-gamers hun teleurstelling uit over het ontbreken van een functie vergelijkbaar met Dynamic Themes op hun console. “ Ik ben nog steeds verdrietig dat ik de mijne niet meer kan gebruiken. Ik had veel dynamische thema’s, vooral dankzij mijn verzameledities, en ik kan ze niet meer gebruiken. Ik hoop dat ze ze terugbrengen naar de PS5 ”, zegt een speler bijvoorbeeld. Een antwoord dat een echo is van verschillende andere opmerkingen die om deze functie vragen. Nu valt nog te bezien of Sony ze op de een of andere manier terug zal brengen naar zijn nieuwe console.

 

Geef een antwoord