League of Legends  is een van de meest iconische games in het MOBA-genre geworden, zo niet DE meest iconische, en blijft nieuwe spelers aantrekken, ondanks de release in 2009. Het feit dat het heel vaak wordt bijgewerkt, terwijl het een zeer complete sportscène, is een belangrijke troef in zijn lange levensduur. Na een tijdje op dit gratis te spelen, of gewoon na een terugkeer na een tijdje van afwezigheid, wil je misschien je bijnaam in het spel veranderen.Deze gids is bedoeld om je te helpen bij de stappen, die niet per se duidelijk zijn voor iedereen.

Hoe verander je je gebruikersnaam in LoL?

Weet dat de stappen vrij eenvoudig zijn als we weten hoe het moet, en dat de handeling je hoogstens een paar minuten kost, aangezien het veranderen van je bijnaam op Lol relatief eenvoudig is. Hier zijn de stappen die u moet volgen als u uw Summoner-naam wilt wijzigen.

  • Open de LoL-winkel.
  • Klik op het gedeelte “Account” in de rechterbovenhoek van de winkel.
  • Ga naar de onderkant van de lijst en zoek het product “Naam Summoner wijzigen”.
  • Typ uw nieuwe bijnaam in de daarvoor bestemde ruimte en klik vervolgens op “Verifiëren”.
  • Als uw bijnaam beschikbaar is, hoeft u deze alleen te valideren om deze te wijzigen.

AfbeeldingAfbeeldingAfbeelding

Voordat u echter aan dit proces begint, is het belangrijk op te merken dat, zoals u kunt zien, deze optie niet gratis is, maar tijdens uw eerste wijziging van de bijnaam van League of Legends. Het zal in feite nodig zijn om 1.300 RP te hebben, wat 10,99 € of 13.9000 EB vertegenwoordigt om de operatie te voltooien. Als we de prijsbeperking negeren, kunt u uw Summoner-naam zo vaak als u wilt in uw account wijzigen, zonder enige beperking.

Uiteraard geldt deze naamswijziging voor alle games van de client Riot Games, dat wil zeggen TFT en LoL, maar ook voor Wild Rift, de mobiele versie van de bekende MOBA.

Geef een antwoord