De uitgever Electronic Arts heeft daarom zojuist een contract getekend met Disney Marvel voor de ontwikkeling van 3 videogames, waarvan we er al één kennen aangezien het niets meer is dan de langverwachte titel Iron Man. We praten er ook over in dit nieuws.

 

Bewonder EA voor minimaal 3 games

Hier is de aankondiging op het officiële Marvel Twitter-account:

 

 

We zijn verheugd om een ​​samenwerking met meerdere titels tussen
Marvel
en
@EA
aan te kondigen om actie-avonturengames voor consoles en pc te ontwikkelen! Elke game zal ook een origineel verhaal zijn dat zich afspeelt in het Marvel Universum.

We hebben dus twee stukjes informatie in één, namelijk dat er meerdere games in ontwikkeling zijn bij EA en dat dit originele games zijn en geen aanpassingen. Het cijfer van 3 spellen komt uit informatie van de zeer serieuze krant Bloomberg:

 

Kort uitstapje in de wereld van gaming: Electronic Arts heeft een overeenkomst bereikt met Marvel om drie videogames te maken op basis van stripfiguren.

Dus we hebben een Iron Man-spel. Over wie of wat zullen de andere twee gaan? We weten dat Wolverine een titel aan het voorbereiden is bij Insomniac, dus we kunnen terecht denken dat het bij EA geen videogame zou moeten zijn die draait om de X-Men. Idem voor Spiderman. We hadden een tijdje geleden al een Avengers -game, een Black Panther-game is al onderweg… We kunnen ons een game voorstellen over Daredevil die erg populair lijkt te zijn bij de fans of waarom niet iets over Doctor Strange.

Wat is jouw voorspelling voor aankomende EA Marvel-games? Welk personage zou je graag in een videogame willen zien en vooral welk type game zou je kunnen interesseren?Geef een reactie