Beschikbaar sinds 4 oktober op verschillende spelplatforms, en dit gratis, Overwatch 2  profiteert van een echte follow-up van de ontwikkelaars bij Blizzard. Bovendien is de ontwikkelstudio die verantwoordelijk is voor dit opus, en meer in het algemeen voor de licentie, van plan om in een toekomstige update enkele wijzigingen aan te brengen.

In een recent artikel, te vinden op de officiële site, leggen de ontwikkelaars van Blizzard uit dat de volgende herbalancering betrekking heeft op verschillende Heroes, namelijk Genji, Zarya, Kiriko, Sombra en D.Va. Trouwens, hier zijn de laatst bekende details erover:

 • Schaduw
 • De duur van het hacken is teruggebracht van 1,75 seconden naar 1,5 seconden.
 • Reeds gehackte vijanden kunnen niet worden vergrendeld om opnieuw te hacken voor de duur van het effect.
 • Schadevermenigvuldiger verlaagd van 40% naar 25%.
 • Genji
 • Verminderde hoeveelheid munitie van 30 naar 24.
 • Schade door shuriken verlaagd van 29 naar 27.
 • Zarya
 • Verminderde barrièreduur van 2,5 seconden naar 2 seconden.
 • Verhoogde afkoeling van de barrière van 10 seconden naar 11 seconden.
 • D.Va
 • Verspreiding Fusion Cannon verhoogd van 3,5 naar 3,75.
 • Schade bij impact van Turbojets-vaardigheid verlaagd van 25 naar 15.
 • Het is daar
 • Verminderde onkwetsbaarheidsduur met Swift Step-vaardigheid van 0,4 naar 0,25 seconden.

Volgens de informatie die in genoemd artikel wordt gedeeld, zouden deze wijzigingen in een update moeten aankomen, waarvan de implementatiedatum momenteel is vastgesteld op 15 november. Dat kan veranderen. Wij houden u uiteraard op de hoogte als dit het geval is.

Ter herinnering: Overwatch 2 is te vinden op PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series, pc en Nintendo Switch. Als de titel van Blizzard nieuw voor je is, weet dan dat we verschillende handleidingen hebben samengesteld  die je kunnen helpen, waaronder een lijst met de beste personages.Geef een antwoord