Spelers kijken reikhalzend uit naar Pokémon Scarlet en Pokémon Violet, die eind 2022 uitkomen. Laatstgenoemden konden onlangs een gloednieuwe trailer ontdekken  waarin de game en de twee legendarische Pokémon, Koraidon en Miraidon, worden gepresenteerd. Vandaag werd weer een nieuw stukje informatie onthuld.

We kennen nu inderdaad het gewicht van Pokémon Scarlet & Pokémon Purple. Volgens de laatste informatie die is gedeeld en beschikbaar is op de spelpagina’s, van de Nintendo eShop, Pokémon Scarlet  en Pokémon Purple zou ongeveer 7 GB moeten wegen.Dit cijfer houdt waarschijnlijk geen rekening met het gewicht van een mogelijke Day One-pleister. Merk ook op dat dit ook kan veranderen, van hier tot de officiële release van de software. Mocht dit het geval zijn, dan houden wij u uiteraard op de hoogte.

In afwachting van de officiële release van Pokémon Scarlet & Pokémon Violet kunnen spelers zich echter al voorbereiden en opslagruimte vrijmaken op hun Nintendo Switch, indien nodig.

Ter herinnering: Pokémon Scarlet en Pokémon Purple bieden een open wereld, bestaande uit verschillende steden om te ontdekken, en nieuwe hoofdrolspelers, zoals Menzi. Spelers kunnen nieuwe Pokémon ontmoeten en moeten kiezen uit de volgende starters: Poussacha (plant), Chochodile (vuur) en Coiffeto (water). Koraidon is de legendarische Pokémon van het Scarlet opus, terwijl Miraidon te vinden is op Pokémon Violet.

Pokémon Scarlet & Pokémon Violet zijn vanaf 18 november exclusief verkrijgbaar voor Nintendo Switch. Als je je afvraagt ​​wat de verschillen tussen de twee versies zijn, weet dan dat we een samenvattend artikel  over dit onderwerp hebben verzonnen.Geef een antwoord