Het nieuws wordt beslist onderbroken door The Witcher. Hoewel de remake tot ieders verbazing werd aangekondigd, verraste Henry Cavill fans ook door zijn terugtrekking uit de Netflix-serie van seizoen 4 aan te kondigen. Vandaag doet CD Projekt RED spelers een leuk cadeau door een game met de licentie gratis aan te bieden.

 

The Witcher gratis op pc

De Witcher Remake zal binnenkort een realiteit zijn. Na jaren erom te hebben gevraagd, zullen fans de eerste avonturen van Geralt De Riv in een nieuw licht kunnen ontdekken met een productie onder Unreal Engine 5. Een aankondiging die er niet in bleef om mensen erover te laten praten en erop te surfen CD Projekt RED geeft spelers een leuk cadeau: een gratis spel. En het is niet zomaar een, want het is The Witcher: Enhanced Edition.

The Witcher gratis

De verbeterde versie van het eerste deel van de avonturen van de Witcher is inderdaad gratis beschikbaar op GOG. Er zijn slechts enkele voorwaarden vereist: een pc, registratie op het platform en de nieuwsbrief van de site vanaf dit adres. Als bonus ontvang je een gratis vat met kaarten voor Gwent: The Witcher Card Game, het kaartspel dat is afgeleid van het derde opus dat gratis te spelen is. Merk op dat sommige gebruikers problemen lijken te hebben met het inwisselen van hun gratis spel en gedwongen worden eerst Gwent te installeren om hun exemplaar van The Witcher: Enhanced Edition te ontvangen.

 

Geef een antwoord