Uncharted 5 is nog niet officieel aangekondigd maar de serie is nog niet voorbij, dat is zeker. En juist, zoals verwacht en gevreesd, zou er nieuwe cruciale informatie zijn onthuld over deze terugkeer.

 

Uncharted 5 ontwikkeld door Naughty Dog? Niet helemaal

Een paar maanden geleden leerden we via Christina-Marie Drake McBrearty, recruiter bij Naughty Dog, dat de groep op zoek was naar “talent van alle niveaus, speciale wezens om toekomstige teams te vormen, niet alleen toekomstige games van de studio maar ook van de legacy van Uncharted“. Sindsdien ligt Uncharted 5 op ieders lippen.

 

Is dit het mysterieuze project van Naughty Dog ? Het lijkt erop. We weten inderdaad dat de studio nauw samenwerkt met een nieuwe PlayStation-entiteit. Op zoek naar talent heeft dit team een ​​vacature geplaatst waarin staat:

 

Wij zijn een nieuwe PlayStation-studio gevestigd in San Diego, CA. Ons team wil een positieve impact hebben op Sony Interactive Entertainment door de gedachten en emoties van gamers te inspireren door middel van een ongelooflijke game-ervaring. Momenteel ontwikkelen we samen met Naughty Dog een veelbelovend nieuw project in een geliefde franchise.

Via een vacature.

Na het afscheid van Nathan Drake en het sluiten van de deur naar een vervolg, zei Shaun Escayg (Uncharted The Lost Legacy) dit:

Ik denk dat het veilig is om te zeggen, zeg nooit nooit. Uncharted is een licentie waar we dol op zijn – waar de studio dol op is. Ik hou van hem, en Kurt houdt van hem. Het is een wereld waar we meer van willen zien. Dat is wat ik kan zeggen.

Uw gameradar.

Gedeeltelijk overdragen aan een andere studio lijkt het juiste compromis om iedereen tevreden te stellen. Vooral Sony, die zo’n lucratieve saga niet wil zien verdwijnen.

Geef een antwoord