Het is niet de eerste keer dat Rainbow Six Siege in de samenwerking zit, zoals dat al het geval was met bijvoorbeeld Rick & Morty of zelfs Splinter Cell. En meer in het algemeen is de praktijk gebruikelijk, zoals blijkt uit de CODBall-modus van Call of Duty Modern Warfare 2 om te surfen op de populariteit van beroemde voetballers over de hele wereld. Maar soms zijn deze cross-overs… laten we zeggen… een beetje onhandig, hoewel sommige fans zeker enthousiast zullen zijn.

 

NieR Automata X Rainbow Six Siege is speciaal

Dit is hier opnieuw het geval met Rainbow Six Siege die een nieuwe NieR-skin uit zijn mouw trekt. Na een ietwat verrassende skin op Maverick, is het de beurt aan Iana om het recht te hebben op haar exclusieve outfit in de kleuren van 2B, een van de hoofdrolspelers van NieR Automata. De vangst is dat de skin opnieuw meer op een JapanExpo-cosplay lijkt dan op een echte highlight van de twee personages. Hoe dan ook, deze samenwerking maakt je aan het lachen en je hoeft alleen maar de reacties onder de tweet van de aankondiging te bekijken om het te beseffen.

 

Dit nieuwe Elite-pakket voor Iana bevat daarom een ​​legendarische 2B-skin, wapencamouflages en een paar andere cosmetische items.

 

 

Geef een antwoord