Paradox Interactive heeft via zijn ARC-programma (op zoek naar onafhankelijke goudklompjes) zojuist de sluier opgelicht over een Surviving the Abyss. Een onderwaterstadsmanagementgame, die duidelijk is geïnspireerd op wat er in een bepaalde Bioshock te zien is.

 

Paradox en overleven in de afgrond

Hier is de beschrijving van de game die te vinden is op de officiële Steam-pagina:

 

Aarde, 1976. De Koude Oorlog is in volle gang en jij hebt de taak gekregen om een ​​diepzee-onderzoeksfaciliteit te bouwen en te leiden om het klonen van mensen te perfectioneren en te bewapenen. Overleef tegen alle verwachtingen in in de meedogenloze afgrond door zuurstof, energie, voedsel en meer te behouden om je bemanning in leven te houden. Ontdek en ontgin bronnen voor constructie, verlicht je weg in het donker, verken en ontwikkel je omgeving om je onderzoek vooruit te helpen. Leg de gevarieerde en aangepaste flora en fauna van de diepten vast, maar pas op: duisternis verbergt onverwachte verschrikkingen en alleen licht houdt ze op afstand.

Deze Paradox-productie zou daarom een ​​prominente plaats moeten geven aan onderwaterverkenning en de gevaren ervan, met de zeer waarschijnlijke aanwezigheid van monsters die de constructie van uw onderwaterinstallaties in gevaar kunnen brengen.

 

De releasedatum van deze nieuwe productie van Paradox staat gepland voor 17 januari 2023. Merk op dat naast deze titel de ontwikkelstudio Rocket Flair Studios ook werkt aan Dynasty of The Sands, dat dit keer gaat over Ancient Egypt (maar dat ook een managementtitel).

Geef een antwoord