Met de release van Warzone 2.0 op 16 november, gratis te spelen op pc, PlayStation en Xbox, is het enthousiasme rond de titel op zijn hoogtepunt. Honderdduizenden spelers hebben de ervaring geprobeerd, die veel nieuwe functies biedt in vergelijking met Warzone. Uiteraard vertrouwt Activision op de betrokkenheid van haar gemeenschap om de titel te laten voortbestaan, en dit omvat ook de organisatie van toernooien, zoals Lords of Warzone 2.0. Het prestigieuze toernooi zal opnieuw meesters op het gebied van de Call of Duty-licentie en publieke figuren naar voren brengen, voor gevechten die nu al episch beloven. Om niets te missen, is hier onder andere de datum van de eerste Lords of Warzone 2.0 en de details van de teams.

Premier tournoi Lords of Warzone 2.0

Wil je dit toernooi volgen en niets missen, dan moet je vanaf 25 november om 19.00 uur naar Twitch. Het is duidelijk dat het toernooi, net als Warzone 2.0, waarin enkele van zijn concepten werden herzien, is geëvolueerd.

Welke teams voor Lords of Warzone 2.0?

Zoals je moet weten, mixen de teams makers van inhoud en persoonlijkheden, hier voetballers. Wat betreft de groepering van teams, hier is de geplande organisatie:

Ploeg 1

 • Skyroz (kapitein)
 • NobuSpartaans
 • Mabzouel
 • André-Pierre Gignac (UANL Tigers)

Ploeg 2

 • Lowan (kapitein)
 • Het risico
 • Melinux
 • Maxime López (Sassuolo)

Ploeg 3

 • Chow (kapitein)
 • ESK
 • Lriaa
 • Alexis Flips (Reims)

Ploeg 4

 • Zack Nani (kapitein)
 • Grote Neo
 • Zylwer
 • Jean-Clair Todibo (Nice)

Ploeg 5

 • Phyzik (kapitein)
 • Mystk
 • LittleBigWhale
 • Irvin Cardona (Brest)

Ploeg 6

 • Pinkgeek (kapitein)
 • Punkill
 • Ayzen
 • Yehvann Diouf (Reims)

Wat betreft het opstellen van het klassement, elke uitschakeling levert 1 punt op voor het team. Als je het spel wint, kun je 30 scoren, als tweede eindigen 15 en uiteindelijk het podium voltooien levert 10 punten op. De speler met het hoogste aantal eliminaties tijdens een game heeft recht op een speciale trofee om zijn prestatie te benadrukken. Merk ten slotte op dat de totale geldprijs piekt op € 35.000.

Ter herinnering: Warzone 2.0 kan gratis worden gedownload op alle platformen.

Geef een antwoord