Afgezien van de waanzinnige promoties voor Black Friday, toonde de Microsoft Store gedurende een korte periode een Forza Horizon 5-pakket voor een totaal verbluffende prijs. Helaas is de fout verholpen… voor iedereen.

 

Forza Horizon 5 en 4 voor 70 cent, dat is het niet

Als je ons artikel op tijd hebt geraadpleegd, heb je misschien kunnen profiteren van dit megagoede plan. Een Forza Horizon 5, 4-bundel met al hun DLC’s voor minder dan een euro. Een enorme Microsoft Store-blunder die snel werd rechtgezet om de werkelijke prijs te herstellen. Ongeveer 70€ in plaats van 70 cent, wat niet helemaal hetzelfde is. Een ongelooflijke aanbieding voor degenen die het op tijd hebben gegrepen. Of niet.

ResetERA -lid Wonky Mump ontving dit bericht hierboven van de Microsoft Store. Een e-mail die hem heel slecht nieuws vertelt: zijn aankoop van 70 cent is terugbetaald.

 

We hebben de aankoop die u op 17 november 2022 heeft gedaan, terugbetaald. De 70 cent zou binnenkort op uw rekening moeten worden bijgeschreven.

In een oogwenk was de megadeal voor de Forza Horizon 5, 4 premiumbundel en alle DLC’s weg. In de discussie melden verschillende andere mensen dat zij deze melding ook hebben gehad. Het was helaas een mogelijke uitkomst in het licht van deze kolossale prijsfout.

Geef een antwoord