God of War Ragnarok biedt net genoeg content om de speler niet te overweldigen, of juist aan zijn lot over te laten. Maar wordt de rab de komende maanden nog verwacht?

 

Versie en DLC voor God of War Ragnarok?

Tussen de missies van het hoofdperceel, de zijmissies – waaronder een die een ontroerend geheim verbergt – en andere bijwerkingen, heeft God of War Ragnarok iets om je urenlang mee bezig te houden. Maar nu, zoals vaak wanneer een game van hoge kwaliteit is, vragen sommigen zich af of de ervaring iets verder kan worden uitgebreid via een DLC. Is deze optie gekozen of wordt erover nagedacht?

 

In theorie is het ingewikkeld, want met deze aflevering voltooit Santa Monica de Noordse boog die is begonnen met de vorige titel. Een keuze van de studio die na twee games een conclusie dacht te kunnen trekken. En degenen die het einde bereikten, konden zien dat dat het geval was.

 

Er zijn verschillende redenen: een van de belangrijkste is dat de eerste Noorse God of War ons 5 jaar kostte om te ontwikkelen. Ik weet niet hoe lang de tweede gaat duren – ik aarzel, ik denk dat het ongeveer hetzelfde zal zijn – en als we ons voorstellen dat we tegelijkertijd een derde moeten doen, komen we uit op een cyclus van vijftien jaar om een ​​en hetzelfde verhaal te vertellen. Ik vind het veel te lang. En gezien waar we waren met Eric en het hele team, dacht ik dat we konden afsluiten met een tweede wedstrijd, omdat de kern van ons verhaal echt de relatie is die Kratos en Atreus verenigt.

Volgens Eric Williams, directeur van God of War Ragnarok, zou er geen DLC moeten zijn.

Ik weet het niet. Dit spel is enorm. We stopten alles wat we hadden erin, dus ik zou er niet op rekenen.

Eric Williams vertelt over Spoilercast van Kinda Funny Games (via PlayStationLifeStyle ).

Onlangs bekende de regisseur ook dat hij graag een Japanse cultfranchise nieuw leven zou inblazen.

Geef een antwoord