Na onze eerste stappen op The Callisto Protocol, is het duidelijk dat de game van Glen Schofield ( Dead Space ) alles heeft om liefhebbers van survival-horror te plezieren. Maar de DLC kan helaas zijn imago een beetje aantasten.

 

De dood in het Callisto-protocol komt je duur te staan

Het Callisto Protoco l is vanaf 2 december beschikbaar op PS5, PS4, Xbox Series X|S, Xbox One en pc. Terwijl hij wacht om erachter te komen wat de game echt in petto heeft, heeft hij het over zijn DLC’s.

 

Zoals opgemerkt door onze collega’s van VGC, is de Steam-pagina van de titel bijgewerkt en onthult de details van de seizoenspas die al vele maanden is gepland. De eerste relatief klassieke bonus zal een “Outer Way” pantserskin zijn. Daarna wordt het een beetje ingewikkeld voor The Callisto Protocol.

 

Er zal inderdaad ook een “Contagion” -bundel zijn met een zeer moeilijke modus met gepersonaliseerde moeilijkheidsgraad waarin de dood permanent zal zijn, en minder levenspunten en munitie. Ditzelfde pakket bevat een “Watchtower” -skin en… dertien extra doodsanimaties voor Jacob. Een praktijk die sommigen waarschijnlijk moeilijk te slikken zullen vinden.

 

Twee andere inhoud siert deze seizoenspas. Met de “Riot Bundle” gaat er een heel nieuw gebied van de Black Iron-grip voor je open met een golfmodus waarin je de aanvallen moet overleven door je uitrusting te verbeteren, een andere “Engineer” -skin en animaties ongekende dood maar voor de vijanden deze keer.

Ten slotte ontvangen eigenaren van de seizoenspas ook een verhalende DLC waarvan we op het moment dat we deze regels schrijven nog niets weten.

Geef een antwoord