Op het moment van schrijven zijn er nog maar een paar dagen te wachten voordat we de titel van Striking Distance Studios en KRAFTON, The Callisto Protocol, kunnen ontdekken. Onlangs werd de lanceringstrailer van de titel  gedeeld. Het Callisto-protocol heeft het vandaag echter weer over hem.

Inderdaad, journalisten van de Novice Gamer Guides -site  (informatie vervolgens doorgegeven door GamingBolt ) gaven kort geleden aan dat er een update op de software was geïmplementeerd en dat dit de eerste patch zou zijn die  gepland was voor de PS4-versie.. Volgens de gedeelde informatie zou deze ongeveer 26,9 GB moeten wegenen zou vooral bugfixes en verschillende verbeteringen opleveren. Op dit moment hebben de ontwikkelingsstudio en de uitgever die verantwoordelijk is voor de titel echter niet over dit onderwerp gecommuniceerd of de patch-opmerkingen gedeeld. Uiteraard houden we je op de hoogte zodra alles bevestigd is en zodra er meer details bekend zijn.

Onthoud ook dat de pc-configuraties van The Callisto Protocol momenteel nog niet zijn onthuld. Volgens de informatie die beschikbaar is op de pagina gewijd aan de game  in de Microsoft Store, is het gewicht van de titel van Striking Distance Studios ongeveer 46,28 GB.We weten nog niet het gewicht van The Callisto Protocol op andere platforms.

Ter herinnering: The Callisto Protocol zal op 2 december 2022 beschikbaar zijn op PS5, PS5, Xbox Series, Xbox One en pc. Er zijn ook verschillende edities  gepland.

Geef een antwoord