Binnenkort zal Overwatch 2  nieuwe content verwelkomen. Inderdaad, de ontwikkelaars van Blizzard zijn van plan om begin december seizoen 2 van de titel te lanceren. Bovendien zal de nieuwe tank, Ramattra, binnenkort worden toegevoegd aan de lijst met speelbare personages van Overwatch 2. Bovendien is Blizzard van plan om op zaterdag 26 november een gameplay-trailer voor Ramattra te onthullen.

In de tussentijd hebben spelers iets om zich over te verheugen. Er zijn verschillende inlogbeloningen en een dubbel XP-weekend gepland voor Overwatch 2. Dit zijn de data:

  • Inlogbeloningen
  • Van 22 t/m 26 november
  • Inlogbeloning: “Five Fingers” Stage Entrance voor de Queen of Junkers.
  • Van 17 november tot 2 december
  • Inlogbeloning: “Windblown” Stage Entrance voor Kiriko
  • Weekend Dubbele XP (EXP)
  • Van 24 tot 28 november

Houd er bovendien rekening mee dat de ontwikkelingsstudio die verantwoordelijk is voor de titel, van plan is om de roadmap voor seizoen 2 van Overwatch 2, evenals de trailer, op 29 november te onthullen. Een nieuwe gamekaart wordt onthuld op 2 december 2022, volgens informatie die is gedeeld in een bericht op het Twitter-account van de licentie.

📢DIT WEEKEND 📢

Krijg je eerste blik op de leider van Null Sector in #Overwatch2 wanneer Ramattra’s gameplay-trailer op 26 november uitkomt.

Blijf hier op de hoogte: https://t.co/ovnGuqw1zi pic.twitter.com/mV8sHvDC4I

— Overwatch (@PlayOverwatch) 23 november 2022

Onthoud dat Overwatch 2 gratis is en te vinden is op pc, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series en Nintendo Switch. Onze mening over het spel  is beschikbaar. Als je begint met de titel van Blizzard, weet dan dat we verschillende gidsen hebben bedacht  die je kunnen helpen, met name een lijst met de beste personages.

Geef een antwoord