De overname van Activision en Blizzard blijft de krantenkoppen halen. Regelmatig geven de twee industriereuzen ons hier en daar enkele onthullingen door middel van tussenliggende argumenten die zijn overgeschreven in de officiële documenten van wereldwijde regelgevers. Na een release-venster voor de PS6 geeft Microsoft een hint over wanneer GTA 6 zal worden uitgebracht.

 

Een release van GTA 6 in 2024?

Ondanks enkele hardnekkige geruchten zijn de eerste officiële afbeeldingen van GTA 6 nog steeds in afwachting. De talrijke lekken die een paar maanden geleden woedden, zullen geen invloed hebben op de ontwikkeling van het spel, maar het laat zich langzaam zien. Dat weerhoudt analisten en gamers er niet van om regelmatig te speculeren over de releasedatum. Verschillende gerenommeerde insiders, zoals Jason Schreier, hadden de kleur aangekondigd: we zouden moeten wachten tot 2025. Microsoft zou natuurlijk iets meer over het onderwerp weten.

 

Om de argumenten van PlayStation te weerleggen, roept het bedrijf Redmond de mogelijke tracks op waarmee Sony de overhand zou kunnen krijgen op het gebied van abonnees en zo een mogelijke exclusiviteit van Call of Duty zou kunnen compenseren. ” Sony zou zijn marketinginvesteringen in FIFA, Grand Theft Auto of andere FPS zoals Battlefield en Destiny (ontwikkeld door Bungie, dat Sony onlangs heeft overgenomen) gemakkelijk kunnen verhogen, of een andere populaire titel die meer PS-abonnees zou kunnen aantrekken. Meer “, legt Xbox uit in de officiële CMA-documenten. Voor het Amerikaanse bedrijf zijn er verschillende haalbare opties beschikbaar, zoals het bemachtigen van een deal voor GTA 6.

 

” De langverwachte GTA 6 komt naar verwachting uit in 2024. Call of Duty heeft niet genoeg marktmacht om echt invloed uit te oefenen, zelfs niet op afstand, aangezien Call of Duty-spelers niet speciaal zijn in vergelijking met andere spelers. andere populaire franchises “, stelt de moedermaatschappij gezelschap van Xbox. Uiteraard is dit een schatting van Microsoft, die echter beter op de hoogte moet zijn van het onderwerp dan velen. Eén ding is zeker, GTA 6 zal op of na de release niet op Xbox Game Pass staan. Take Two heeft al een besluit genomen over het onderwerp.

 

Geef een antwoord