Half-Life: Alyx is zonder twijfel een van de beste VR-games die er momenteel zijn. Hoewel de game beschikbaar is en Valve geen extra content lijkt vrij te geven, is de community in oorlog om de titel draaiende te houden.

 

Half-Life: Alyx s’offre Levitation

De Half-Life- mod in kwestie heet Levitation en is bijzonder ambitieus, zoals je kunt zien in de gameplay-trailer hieronder:

Dit is een niet-officiële campagne van ongeveer 3-4 uur, die belooft de oorspronkelijke ervaring uit te breiden met een mooi kwaliteitsniveau. De plot draait om een ​​mysterieus drijvend gebouw in sector X. De mogelijkheid om zowel kartelsoldaten als de lafhartige hoofdkrabben neer te schieten.

 

Tegelijkertijd heeft de mod ook een releasedatum: 25 november, of morgen bij het schrijven van dit nieuws. Half-Life Levitation is het werk van een handvol mensen, waaronder levelontwerper FMPONE, die vooral bekend is door zijn werk aan verschillende Counter-Strike: Global Offensive- maps, waaronder de Cache-remake, die Valve in verschillende operaties heeft opgenomen.

 

Voor aanvullende informatie over de game, weet dat er een officiële Discord bestaat, een goede gelegenheid om wat interactie te hebben met de hoofdontwikkelaar.

 

Half-Life Alyx: LEVITATION wordt op vrijdag 25 november 2022 uitgebracht.

De mod duurt 3-4 uur en is GRATIS voor alle bezitters van Half-Life: Alyx. Je kunt samen met ons de release van de mod vieren op ons Discord-kanaal https://discord.gg/.

Geef een antwoord