Marvel Snap is sinds oktober beschikbaar in vroege toegang en heeft al een aantal leuke kleine inhoud. Maar deze is voorbestemd om te evolueren, vooral vanaf deze maand december met het nieuwe seizoen, dat de mogelijkheden in de constructie van decks zal toevoegen en voltooien.

Inderdaad, een van de belangrijkste toevoegingen van dit seizoen, genaamd The Power Cosmic, zijn nieuwe tokens. Ze geven toegang tot nieuwe kaarten in de winkel, om gemakkelijker de zeldzame kaarten te krijgen die je moeilijk kunt verzamelen, om je kaartspel te perfectioneren. Het goede nieuws is dat deze tokens worden verkregen door te spelen, door progressie in het verzamelniveau. Je zult dus niet in de verleiding komen om ervoor te betalen, wat het free-to-play-aspect van Marvel Snap bevestigt, dat niet pay-to-win is.

Tegelijkertijd worden normaal gesproken dit seizoen twee nieuwe poules geïntroduceerd, poule 4 en 5. Hiermee kun je zestien nieuwe kaarten ontdekken, waarvan de meeste een hogere zeldzaamheid hebben dan die we al kunnen tegenkomen, meestal in pool 5, met vier van de zes kaarten in deze pool ” 10 keer zeldzamer “. Maar dankzij de tokens kunt u uw kansen vergroten om een ​​van deze kaarten via de winkel te bemachtigen.

Onder de gepresenteerde kaarten hebben we de Silver Surfer (kosten 3, kracht 0) die de kracht van alle kosten 3 kaarten met +3 verhoogt, dus erg interessant. Ten slotte zullen er twee nieuwe locaties verschijnen, samen met het nieuwe seizoen, dat nog geen specifieke releasedatum heeft, maar naar verwachting begin december zal verschijnen. Dat en meer zie je in onderstaande video.

Als Marvel Snap nieuw voor je is, hebben we een lijst met de beste decks in Pool 1 voor je, en we laten je ook zien hoe die pools werken, als je er niet bekend mee bent.

Geef een antwoord