De uitdagingen van Fortnite  zijn nog steeds in het spel voor dit seizoen 4 van hoofdstuk 3 en kennen geen grote verandering, naar het model van de afgelopen seizoenen. Door uitdagingen te valideren, kun je XP verdienen en levels bereiken, sterren en dus beloningen ontgrendelen. Spelers zijn er in de loop van de tijd aan gewend, ze wachten ongeduldig op donderdag 15.00 uur om deze nieuwe uitdagingen te ontdekken, die erg nuttig voor hen zijn, aangezien ze hen in staat kunnen stellen 20.000 XP te herstellen om verder te komen in de Battle Pass en veel cosmetica te ontgrendelen, zoals outfits, rugaccessoires of verzameltools. Een van deze uitdagingen zal je vragen om Sludge Barrels te vernietigen.

Vernietig slibvaten

Hoewel deze uitdaging ogenschijnlijk relatief eenvoudig lijkt, kan deze eigenlijk een beetje lastiger zijn voor spelers die niet weten waar ze naar die beruchte slibvaten moeten zoeken. Daarom geven we je enkele tips om gebieden te vinden die vol staan ​​met deze vaten.

U kunt dus kiezen voor La Bamboche, in het gebouw, dat er vol mee staat, Cloudy Condos die ze bijna overal heeft of zelfs ten zuiden van de Manoir Maritime, in het noorden van het eiland. Het doel is om er tien te vernietigen, in een of meer delen, en de plaatsen die we je hebben aangegeven, bieden normaal gesproken tien. Anders heb je normaal gesproken geen moeite om eenvat slib terwijl je over het eiland wandelt om deze uitdaging te voltooien.

kaart-vat-slurp
Ter herinnering: door deze vaten slurp te vernietigen, krijg je een schild als je bar nog niet gevuld is. Aarzel niet om het aan het begin van het spel te doen, om ervan te profiteren.

baril-bleuvage-

Geef een antwoord