Na de lancering van een versie van de franchise op mobiel en een nieuwe Battle Royale, Warzone 2.0, staat de eerste versie op het punt op mobiel te landen, om de franchise beter toegankelijk te maken. Om toekomstige spelers wat meer verlangen te geven, heeft Activision nieuwe informatie gedeeld ter gelegenheid van een evenement gewijd aan makers van inhoud (via VGC ).

We vernemen daarom dat Warzone Mobile niet alleen een eenvoudige Battle Royale-modus zal bieden, aangezien de modi Team Deathmatch en Domination zullen worden opgenomen., in het bijzonder zodat spelers hun wapens gemakkelijker en sneller kunnen ontwikkelen, maar ook de gameplay op mobiel beter kunnen beheersen. Wat de Battle Royale-modus betreft, zullen 120 spelers worden verzameld op het slagveld, Verdansk, de originele Warzone-kaart, iets dat al was bevestigd.

Bovendien deelden verschillende spelers na dit evenement gameplay-sequenties, waardoor ze de weergave van de ervaring konden zien, wat in overeenstemming lijkt te zijn met FPS op telefoons, en in het bijzonder Call of Duty.

Wat de release betreft, we hebben nog steeds geen specifieke datum. Maar Activision heeft bevestigd dat Warzone Mobile in 2023 zal verschijnen, op iOS en Android. Je kunt je bovendien al pre-registreren, om kans te maken op deelname aan gesloten tests, maar ook om op de hoogte te worden gehouden wanneer de game wordt uitgebracht.

Geef een antwoord