Zal het meesterwerk van Alien Isolation kinderen maken? We kruisen onze vingers, maar de Xenomorph zou terug moeten komen met twee games, waarvan er één iets nauwkeuriger is.

 

Een onverwachte studio voor de Alien-franchise

Een paar uur geleden hebben we een zeer geloofwaardig gerucht met jullie gedeeld over de terugkeer van de videogame van deze iconische popcultuurfranchise. Volgens Tom Henderson zou Alien Isolation 2 eindelijk het daglicht kunnen zien en zou er parallel ook een ander spel in de kaarten zitten.

 

Na dieper in de zaak te zijn gedoken, kwam de insider met nieuwe informatie. De AAA-software, die reageert op de codenaam “Marathon”, zou zijn toevertrouwd aan… Grasshopper Manufacture. De studio van Goichi Suda oftewel Suda51. De gekke geest achter No More Heroes, Killer is Dead, Lollipop Chainsaw en Shadow of the Damned.

 

De games die we in deze studio maken, ik bedoel de echt, echt coole, gloednieuwe games, we blijven ze maken. Ik vraag me af wanneer ik ze kan aankondigen? Misschien tegen het einde van het jaar? Ik wil opschieten en iedereen laten zien wat we doen.

Via VGC.

Waarom geen onthulling van deze Alien PS5-, Xbox Series- en zeker pc-game tijdens de Game Awards 2022? Een VR-titel is ook in de maak.

Geef een antwoord