” Bloed je? “. Volgens dit recente lek zul je jezelf binnenkort voor Batman houden op de meest meeslepende manier die mogelijk is: in virtual reality. Inderdaad, na te hebben gewerkt aan de zeer goede Marvel’s Iron Man VR, zou de Camouflaj-studio deze keer naar het DC-universum gaan door een titel over de Dark Knight te ontwikkelen. Het nieuws kan worden vernomen via gerechtelijke documenten van de Federal Trade Commission met betrekking tot META.

 

Batman binnenkort in VR?

Het betreffende bestand werd gedeeld door Janko Roettgers op Twitter (voormalig Variety-verslaggever):

 

 

Oeps: de FTC onthulde per ongeluk het bestaan ​​van Camouflaj, een gamestudio die in september werd overgenomen door Meta, die een Batman VR-game ontwikkelt voor de Quest. https://storage.courtlistener.com/recap/gov.uscourts.cand.398508/gov.uscourts.cand.398508.289.0.pdf

Ik ging er niet verder op in, maar de FTC vroeg de rechtbank vervolgens om dit lek te redigeren omdat Meta het bureau had verteld dat het iets was dat het bedrijf als “zeer vertrouwelijk” beschouwde.

Dit valt perfect samen met geruchten die erop wezen dat Camouflaj aan een nieuw onbekend AAA-project werkte. Het is duidelijk niet de eerste VR-game over dit onderwerp, maar het is interessant om te zien dat studio’s opnieuw geïnteresseerd zijn in Batman om er een VR-ervaring van te maken waarvan we hopen dat deze zeer meeslepend zal zijn. Met iets anders dan inhoud over het Arkham-universum dat al vanuit elke hoek is gezien en beoordeeld. We kunnen ons bijvoorbeeld voorstellen dat een titel zich afspeelt in de stad Gotham, via een uitgestrekte open wereld (binnen de grenzen van het mogelijke met virtual reality).

Geef een antwoord