Terwijl hij wachtte op de release van de Phantom Liberty DLC, besloot een speler terug te keren naar Cyberpunk 2077 om te zien wat ze eruit konden halen. Een goede keuze aangezien hij een nieuw element tegenkwam.

 

Cyberpunk 2077 onthult een geheim rond dit geliefde personage

Zelfs nadat je tientallen uren in Night City hebt doorgebracht, heb je misschien niet alle geheimen van het spel ontgrendeld, vooral omdat je voor deze een beetje moet tweaken. Een lid van Reddit, OSHlN, had een idee: om door de stad Cyberpunk 2077 te lopen nadat je eerst een Noclip-mod had geactiveerd. Een relatief veel voorkomende truc in videogames waarmee je je overal kunt verplaatsen zonder fysieke beperkingen. Vanaf dat moment kunnen we vliegen, door muren, auto’s, personages enz.

 

Maar deze speler deed het op geen enkel moment. Hij lanceerde de mod inderdaad tijdens de flashbackscène met Johnny Silverhand, de hoofdrolspeler gespeeld door Keanu Reeves ( John Wick 4 ), die plaatsvindt tussen Act 1 en 2 van Cyberpunk 2077. Eenmaal uitgebracht bracht OSHIN een kort bezoek aan een handelaar in de huid van Silverhand. Hij kon toen weglopen met een legendarisch wapen “Johnny’s Revolver”, een pistool vergelijkbaar met de Malorian Arms 3516.

In de Reddit-thread beweren anderen ook dat ze ontgrendelbaar is en aan de inventaris kan worden toegevoegd, maar via de opdrachtprompt. De afgelopen uren heeft een speler na 2500 uur spelen ook een ontdekking gedaan op Zelda Breath of the Wild.

 

Geef een antwoord