Het was tijdens een livestream, uitgezonden op vrijdag 25 november 2022, dat HoYoverse (voorheen miHoYo) versie 3.3 presenteerde, genaamd “Freed Senses and Lost Identity”, die naar Genshin Impact komt. Tijdens het evenement deelde de ontwikkelingsstudio informatie over de inhoud van deze volgende update en vooral de datum van implementatie op de software.

Wanneer wordt Genshin Impact versie 3.3 uitgebracht?

Spelers kijken reikhalzend uit naar de komst van Genshin Impact versie 3.3. Sommigen van hen vragen zich af wanneer deze nieuwe update op de titel wordt geïmplementeerd. Dankzij de laatste livestream, die van 25 november van dit jaar, weten we nu de releasedatum. Zo zullen we vanaf 7 december 2022 versie 3.3 van Genshin Impact kunnen ontdekken, na lang onderhoud aan de servers.

Zodra HoYoverse de exacte releasetijd van versie 3.3 op Genshin Impact bekend heeft gemaakt, houden we je natuurlijk op de hoogte en vertellen we je er alles over.

Genshin Impact Update 3.3 Inhoudsvoorbeeld en wat er nieuw is

Zoals gebruikelijk maakte HoYoverse van het evenement gebruik om de inhoud van deze update te onthullen. Dus, hier is een korte samenvatting van de nieuwe functies, gebracht via versie 3.3 van Genshin Impact:

  • Kaartspel “Genius Summon TCG” toegevoegd.
  • Nieuwe speelbare personages toegevoegd via banners:
  • Fase 1: Le Nomade (Scaramouche), Faruzan en Arataki Itto
  • Fase 2: Raiden Shogun en Kamisato Ayato.
  • Nieuwe Archon-zoektocht.
  • Verschillende nieuwe evenementen en minigames.

AfbeeldingAfbeeldingAfbeeldingAfbeelding

Tot ziens op 7 december  2022  om dit allemaal te ontdekken op de pc-, PS4-, PS5-versies en iOS- en Android-apparaten van Genshin Impact. Aarzel ook niet om te profiteren van de nieuwe codes, om wat bonussen te verzamelen op Genshin Impact, zoals Primo-edelstenen. Houd er ten slotte rekening mee dat er verschillende gidsen  beschikbaar zijn in onze rubrieken die u kunnen helpen tijdens uw avontuur.

Un concours est organisé avec notre partenaire , lequel vous permet de repartir avec le jeu vidéo de votre choix, des crédits FIFA ou des V-bucks.

Pour participer, vous n’avez qu’à cliquer sur le lien suivant → Choisir mon jeu vidéo !

Geef een antwoord