De creative director van NetherRealm Studios, de onverslaanbare Ed Boon, suggereert dat Mortal Kombat 12 veteranen van de licentie tevreden moet stellen. En aangezien hij een van de makers is van de gevechtssaga, kunnen we hem wat dat betreft vertrouwen. Dus MK12 zou de terugkeer van geliefde personages uit het 3D-tijdperk kunnen markeren, Boon lijkt hoe dan ook mensen op het idee voor te bereiden.

 

Zal Mortal Kombat 12 in het verleden graven?

Dit is wat we erover kunnen lezen op Twitter, wetende dat Boon op zijn officiële account vroeg om hem vragen te stellen (niet noodzakelijkerwijs gerelateerd aan Mortal Kombat ):

 

 

Vraag: Waarom zijn personages uit het 3D-tijdperk zo zeldzaam in nieuwere games?

Antwoord: Dit is een probleem dat we binnenkort zullen oplossen.

Volgens Boon wordt de volgende NetherRealm Studios-game Injustice 3 of Mortal Kombat 12. En als we nog steeds niet weten welke van de twee als eerste speelbaar zal zijn, geeft de man duidelijk hoop voor MK12. We hadden een sprankje hoop op een aankondiging tijdens de uitreiking van de Game Awards, maar we vernemen ook dat Boon aanwezig zal zijn zonder het podium op te gaan en dus zonder presentatie. Een aankondiging van Mortal Kombat of Injustice 3 zonder zijn man lijkt daarom hoogst onwaarschijnlijk. Hoewel alles mogelijk is.

Van jouw kant, welk personage uit het 3D-tijdperk wil je zien in de volgende aflevering van de serie? MK 4 wemelt van de personages, de keuze lijkt erg moeilijk te maken…

Geef een antwoord