Vanaf 14 december kunnen degenen die The Witcher 3 op PS4 en Xbox One hadden gekocht, het opnieuw spelen op de nieuwe generatie consoles. De PS5- en Xbox Series-upgrade wordt eindelijk gratis ingezet, samen met een DLC gebaseerd op de Netflix-serie. Naast een grafische sprong voorwaarts, brengt de update een aantal nieuwe functies die gericht zijn op het verbeteren van het speelcomfort. De ontwikkelaars hebben een antwoord gegeven.

 

De Witcher 3-trofeeën overgebracht naar PS5?

Wanneer The Witcher 3 wordt uitgebracht op PS5 en Xbox Series, kunnen spelers hun opgeslagen bestanden van vorige generatie consoles herstellen. Degenen die het spel onderweg hebben laten vallen, kunnen daarom desgewenst verdergaan waar ze waren gebleven. Deze overdracht van gegevens heeft een vraag doen rijzen binnen de trofeejachtgemeenschap. Worden de prestaties of platina’s automatisch ontgrendeld of moeten we helemaal opnieuw beginnen? Geconfronteerd met groeiende vragen van spelers, wilde Marcin Momot, communicatiedirecteur bij CD Projekt RED, een duidelijk en helder antwoord geven.

 

Ik zie hier veel vragen over. Prestaties en trofeeën zijn platformgebonden, d.w.z. ze worden niet ontgrendeld bij het overzetten van saves tussen consoles. Je zult ze opnieuw moeten ontgrendelen.

 

Het heeft de verdienste duidelijk te zijn, we zullen de jacht op Platinum of 1000G vanaf het begin moeten hervatten op PS5 en Xbox Series. We herinneren eraan dat het gemiddeld meer dan 100 uur duurt om te hopen de Heilige Graal te bemachtigen. Dit is de perfecte gelegenheid om The Witcher 3 opnieuw te ontdekken in een nieuw licht en in betere omstandigheden. Tussen de wereld op 60 fps, één op 4K, ray tracing, herwerkte karaktermodellen, meer geavanceerde gezichtsanimaties, verbeteringen in termen van gameplay of zelfs betere weergavediepte, de PS5- en Xbox Series-versies is er geen gebrek aan argumenten voor ons om ons te concentreren Aan. We nodigen je uit om de eerste vergelijkende video met de originele game te ontdekken om de volledige omvang van deze veranderingen te ontdekken.

Geef een antwoord