Omdat Warzone 2.0  een competitieve battle royale is, vragen sommige spelers zich af wat het beste wapen is om te gebruiken en vooral hoe ze de schade en prestaties van dit wapen kunnen maximaliseren. De  Vel 46  is een redelijk populair machinepistool. Daarom geven we je wat advies om zelf een build te bouwen met dit wapen, met als doel de lobby’s van Warzone 2.0 te domineren.

Beste klasse voor Vel 46 Warzone 2

Wat betreft de Vel 46, de hieronder beschreven build is een beetje anders dan degene die we hebben aangeboden voor Call of Duty: Modern Warfare 2. Hier hebben we geprobeerd de terugslagcontrole van het wapen enigszins te verbeteren, maar ook de nauwkeurigheid en schade. De geselecteerde achterste handgreep is er om het verlies aan handling en mobiliteit een beetje te compenseren. Hoe dan ook, deze build/wapen moet worden gespeeld voor close combat.

Voordat u de uitrusting in detail beschrijft, moet u er rekening mee houden dat dit een persoonlijke beoordeling is en dat, afhankelijk van de stijl van de speler die u bent, het kan zijn dat de door ons aanbevolen Vel 46-constructie  niet bij u past. Voel je vrij om een ​​of twee elementen aan te passen, als dit het geval is.

Apparatuur voor Vel 46 in Warzone 2.0

  • Mond → Compensator FTAC Castle of AVTR-T90
  • Handgreep  → Canon Lach-DX 203 MM
  • Vatbevestiging  → Bruen Warrior Grip
  • Achtergreep  → Schlager Soldier-greep
  • Kruis  → Kruis Demo RXT

Merk op dat je heel goed de kolf kunt vervangen om er bijvoorbeeld voor te kiezen om een ​​magazijn op het wapen te leggen. We raden je ook aan dit te doen als je daar behoefte aan hebt, afhankelijk van je tweede wapen.

Perks en secundair wapen

Om een ​​Vel 46-klasse te perfectioneren, raden we je met name aan om een ​​pakket te kiezen dat het voordeel Overkill bevat, om jezelf uit te rusten met een aanvalsgeweer of een sluipschuttersgeweer als je eerste wapen. Wat tactische uitrusting betreft, het hangt af van uw gewoonten. Aan onze kant kozen we voor flitsen of verlammen. Semtex-granaten lijken ook voldoende.

Natuurlijk, en zoals we je hierboven hebben verteld, is deze build van de Vel 46  misschien niet geschikt voor jou, maar de bovenstaande informatie zou je in staat moeten stellen om te genieten van een van de beste versies van de Vel 46 in Warzone 2.0.

Onthoud ten slotte dat Warzone 2.0is gratis beschikbaar op PlayStation- en Xbox-consoles, maar ook op pc (via de Battle.net-launcher en het Steam-platform).

Un concours est organisé avec notre partenaire , lequel vous permet de repartir avec le jeu vidéo de votre choix, des crédits FIFA ou des V-bucks.

Pour participer, vous n’avez qu’à cliquer sur le lien suivant → Choisir mon jeu vidéo !

Geef een antwoord