De Game Awards 2022 komen snel dichterbij en de mogelijke aankondiging van de releasedatum van Final Fantasy 16 daarmee. De exclusieve PS5 wordt geopend voor pre-orders tijdens het niet te missen jaarlijkse evenement. Geruchten die vandaag de dag nog zwaarder wegen omdat het van alle kanten is onderzocht door een buitenlandse classificatie-instantie.

 

Binnenkort een aankondiging voor Final Fantasy 16?

FF16 komt uit in de zomer van 2023, maar wanneer precies? Het lijkt erop dat het antwoord op deze vraag binnen een paar dagen komt. Tom Henderson heeft inderdaad onlangs gezegd dat de game zeer binnenkort kan worden gereserveerd en dit tijdens de Game Awards 2022. Van zijn kant heeft Naoki Yoshida, producent van Final Fantasy 16, bevestigd dat de releasedatum eerder zal worden aangekondigd. het einde van het jaar. Alle lichten staan ​​op groen voor het evenement van volgende week en een nieuwe aanwijzing wijst in deze richting.

 

Het Sistema de Classificação Indicativa Brasileiro, oftewel het equivalent van de Braziliaanse PEGI, heeft inderdaad uitspraak gedaan over FF16. De exclusieve PS5 wordt niet aanbevolen voor kinderen onder de 16 vanwege ” seksuele inhoud, gevoelige onderwerpen en geweld”. Hoewel er geen andere details zijn onthuld, lijkt het erop dat Square Enix iets van plan is rond de game.Uitgevers laten hun producties regelmatig beoordelen voor een grote aankondiging, en Nintendo deed zeer recentelijk hetzelfde voor Zelda Tears of the Kingdom. Voor de goede orde, de producer van Final Fantasy 16 heeft onthuld dat de ontwikkeling van de nieuwe aflevering van de saga voor 95% is voltooid. Nu hoef je het alleen nog maar te verfijnen. Van onze kant moeten we gewoon wachten tot 8 december vanaf 18.00 uur om het einde van het verhaal te hebben.

 

Geef een antwoord