Nahida van Genshin Impact heeft een door fans gemaakt chibi-figuur ontvangen. De nieuwste speelbare Archon is snel een geliefde keuze geworden inGenshinvanwege zowel haar schattige karakterontwerp als krachtige vaardigheden. Hoewel er drie eerdere Archons in HoYoverse’s RPG-titel zijn, wordt de Dendro Archon door veel spelers als de meest interessante beschouwd om te spelen.

Een getalenteerde fan heeft een chibi-figuur gemaakt op basis van het iconische ontwerp van Genshin Impact Nahida, tot grote vreugde van anderen in de gemeenschap. Reddit-gebruiker MadeinSaturn deelde een afbeelding van hun schattige creatie die was gebeeldhouwd in Zbrush, 3D-geprint in hars en handbeschilderd met acrylverf. De kleine chibi Nahida zit op haar schommel in een witte kooi, omringd door de Aranara-bosgeesten die in Noord-Sumeru te vinden zijn.

Chibi Nahida figuur die ik heb gemaakt van Genshin_Impact

Genshin Impact Nahida Chibi legt perfect de Dendro-gebruiker vast

Veel gebruikers in de antwoorden merkten ook op hoe professioneel de Nahida chibi-figuur eruitzag, en vergeleken het zelfs met officiële Genshin Impact- merchandise. Nahida is geen onbekende in indrukwekkende, door fans gemaakte stukken, aangezien ze snel enorm populair werd na de introductie van Sumeru. Haar schattige uiterlijk (vergelijkbaar met dat van het geliefde noodvoedsel Paimon’s) en Dendro-vaardigheden op basis van technologie maken haar waardevol en gewild in de Genshin Impact -teamsamenstellingen van spelers.

De levendige groenen, wit en goud van MadeinSaturn’s Nahida chibi zijn mooi en nauwkeurig volgens Nahida’s Genshin – ontwerp op normale schaal, en andere Reddit-gebruikers lijken erg onder de indruk van de prestatie van MadeinSaturn. Het toont de kracht van de gemeenschap van Genshin Impact, evenals de creativiteit van sommige van zijn spelers. Een deel van de reden waarom de game zo succesvol is geworden, is de esthetiek in anime-stijl, en het leent zich goed voor fancreaties.

Dendro Archon Nahida speelt een belangrijke rol in de uitgebreide kennis van Genshin Impact, en haar aanwezigheid heeft spelers snel gecharmeerd en stelt haar in staat om naadloos in de personagelijst te passen. Terwijl fans wachten op de release van Genshin ’s meest geliefde antagonist Scaramouche en de uiteindelijke release van de behulpzame Althaitham, vragen velen zich af of de charmante Genshin Impact NPC Kaveh op enig moment ook speelbaar zal worden. Net als bij Nahida is één ding zeker: er zullen uiteindelijk meer fancreaties volgen.

Geef een antwoord