Daredevil: Born Again heeft Many Saints Of Newarkgecastvoor de nieuwe Disney+-serie van Marvel Studios. Charlie Cox en Vincent D’Onofrio worden opnieuw vaste spelers in het Marvel Cinematic Universe na het einde van Netflix’DaredevilTV-show. Hoewel ze allebei in 2023 in deEcho-spinoff-serie zullen verschijnen, zullen ze ook de hoofdrol spelen inDaredevil: Born Again, dat in ontwikkeling is. Hoewel het geen officieel seizoen 4 zal zijn van hun eerste show, zalDaredevil: Born Againeen semi-vervolg zijn op het Netflix-drama.

Ondanks het feit dat Daredevil: Born Again pas in 2024 in première gaat, heeft de MCU-serie zijn eerste nieuwe castlid aangetrokken. Deadline meldt dat Gandolfini, vooral bekend van zijn rollen in Many Saints Of Newark en The Deuce, is aangetrokken voor een hoofdrol in Daredevil: Born Again seizoen 1. Het is onduidelijk of hij een vaste of terugkerende gastrol is, maar de handel hoort dat hij “een ambitieuze man uit Staten Island” zou kunnen spelen die “Liam” wordt genoemd. Vertegenwoordigers van Marvel Studios, Disney+ en Gandolfini moeten nog reageren op de casting.

Hoe Michael Gandolfini zou kunnen passen in Daredevil: Born Again

Sinds Daredevil: Born Again correct werd bevestigd op San Diego Comic-Con, zijn er nauwelijks details over de serie naar voren gekomen, behalve dat Cox’s Matt en D’Onofrio’s Kingpin twee van de hoofdpersonages zullen zijn. Als Gandolfini echt iemand speelt die ‘Liam’ heet, is het zeer waarschijnlijk dat het slechts een schuilnaam is voor het eigenlijke personage. Veel eigenschappen van superhelden, met name van Marvel Studios, hebben de neiging om tijdelijke aanduidingen te gebruiken tijdens audities om te voorkomen dat spoilers uitlekken, en onthullen vervolgens hun echte identiteit zodra de film of show is uitgebracht.

Ervan uitgaande dat “Liam” slechts een tijdelijke naam is, is het moeilijk te raden wie Gandolfini zou kunnen spelen en hoe hij in het algemeen in Daredevil: Born Again past. De kans is groot dat hij een cruciaal iemand uit de Daredevil- strips speelt of in ieder geval iemand uit het Marvel-universum. De meeste MCU-shows hebben de neiging om zowel grote als kleine personages te casten die al in de boeken voorkomen, zelfs degenen met heel weinig komische optredens. Met een losse karakterbeschrijving dat hij een “ambitieuze man” is, zou hij een bondgenoot of rivaal van Daredevil kunnen zijn.

Wat te verwachten van Daredevil: Born Again

Hoewel het enige tijd zal duren voordat Marvel Studios en Disney+ meer specifieke details over de serie onthullen, is iets om te onthouden over Daredevil: Born Again dat het de MCU-held niet opnieuw opstart. Hoewel de serie niet noodzakelijkerwijs iets voortzet dat Daredevil seizoen 1 tot en met 3 heeft opgezet, trekken ze er ook niet op terug en behandelen dit alsof Cox een geheel nieuwe iteratie van het personage speelt. Daredevil: Born Again kan beter worden gezien als een natuurlijke ontwikkeling voor een personage dat sinds 2015 in de MCU zit. Nu Daredevil: Born Again waarschijnlijk in 2023 in productie gaat, zal het hopelijk niet al te lang duren voordat er meer nieuws naar buiten komt over het MCU-drama.

Geef een antwoord