Kelly McCormick, een producer van Fast and Furious Presents: Hobbs and Shaw, geeft een teleurstellende update over de status van het vervolg. Hobbs and Shaw is een spin-off van de Fast and Furious -franchise, met in de hoofdrollen Dwayne Johnson en Jason Statham als respectievelijk hun Fast – personages Luke Hobbs en Deckard Shaw. De film werd uitgebracht in 2019, waarbij het publiek genoot van de vijandige dynamiek tussen de personages van Johnson en Statham en de overdreven decorstukken van de film prees, die in de loop der jaren een belangrijk kenmerk van het Fast and Furious – universum zijn geworden. Hobbs en Shaw brachten wereldwijd $ 760 miljoen op.

McCormick onthult tijdens een interview met ComicBook.com dat er momenteel geen plannen zijn voor een toekomstig vervolg op Hobbs en Shaw. Er zijn veel factoren die verantwoordelijk zijn voor de onzekere toekomst van Hobbs en Shaw 2, zoals het drukke schema van Johnson. Bekijk hieronder het volledige citaat.

We zouden graag willen, er zijn momenteel geen gesprekken. Ik heb het gevoel dat er veel zaadjes zijn geplant om te proberen een spin-off te creëren op een manier met een Kevin Hart en een Ryan Reynolds en al dat soort dingen. En dat was opzettelijk, maar niet noodzakelijkerwijs omdat we plannen in gedachten hadden, gewoon omdat het leuk zou zijn om verschillende spelers te hebben om mee te spelen, als iemand of wij er op een andere manier voor willen gaan. Dus, weet je, ik weet het niet, ik bedoel, Dwayne heeft het erg druk en weet je, hij zou degene zijn die dat allemaal motiveert. Dus, weet je, we zijn er klaar voor als hij dat wil en tot die tijd domineert hij gewoon, dus alle macht is voor hem.

Zal Dwayne Johnson ooit terugkeren naar de Fast and Furious-franchise?

Hoewel de terugkeer van Johnson voor een vervolg op Hobbs en Shaw slechts een kwestie van timing lijkt te zijn voor de acteur, lijkt een terugkeer naar de belangrijkste Fast and Furious -franchise uitgesloten. Het zou extreem veel overtuigingskracht vergen om Johnson zover te krijgen dat hij instemt met een reünie met Fast and Furious -hoofdman Vin Diesel. Johnson en Diesel hadden publieke gevolgen, wat ertoe leidde dat de voormalige WWE-superster de Fast and Furious -franchise verliet en het voortouw nam bij de oprichting van de Hobbs and Shaw -spin- off.

Sinds Johnson naamloze leden van de cast van Fast and Furious ” candy asses ” noemde in een nu verwijderde Instagram-post, is de situatie ongewijzigd gebleven. Fans weten niet precies wat er gebeurde op de set van The Fate of the Furious, maar de post van Johnson en het gedrag van Diesel tegenover de loutere vermelding van Johnson na het feit hebben de indruk gewekt dat wat er ook tussen de twee sterren zou zijn gebeurd, niet zal gebeuren. op tijd worden gerepareerd zodat Johnson’s Hobbs zich kan herenigen met de Fast and Furious -familie in de laatste twee films van de franchise. De vete tussen Johnson en Diesel heeft Hobbs’ deelname aan de franchise blijkbaar afgezonderd voor spin-offs, wat uiteindelijk misschien niet zo erg is voor het personage.

Wat zou er kunnen gebeuren in een vervolg op Hobbs en Shaw?

Hobbs en Shaw hebben genoeg verhaallijnen en personages bedacht om een ​​mogelijk vervolg te vullen. In de eerste film bundelden de wettige Hobbs hun krachten met de crimineel Shaw om Brixton Lore (Idris Elba) tegen te houden, een cybernetisch verbeterde schurk die het dodelijke “Snowflake” -virus op de wereld wilde loslaten voor het bedrijf Eteon. Hobbs en Shaw introduceerden twee nieuwe personages die een grote rol zouden kunnen spelen in het Fast and Furious- universum. Als eerste is Ryan Reynolds, die verscheenals Locke, een CIA-agent die een oude vriend van Hobbs is. Ondertussen speelde Kevin Hart Air Marshal Dinkley. De eerste film eindigde zonder te onthullen wie de ongeziene regisseur van Eteon was, met het personage dat de hoofdschurk van het vervolg zou worden, zoals Hobbs en Shaw beloven hem te vinden. De zoektocht naar de regisseur en het personage van Reynolds die een nog dodelijker virus vinden in de scène na de aftiteling van de film, zal zeker een grote rol spelen in het vervolg op Hobbs en Shaw, wanneer het ook gebeurt.

Geef een antwoord