Met de vele Diablo 4 – lekken wordt het tijd voor Blizzard om vrij snel te communiceren. Ook hierover zou de uitgever vastomlijnde plannen hebben.

 

Diablo 4, een grote aanwezigheid bij de Game Awards 2022?

Insider Tom Henderson (via Insider Gaming ) kreeg lucht van informatie over Diablo 4. Ten eerste beweert hij dat de pers een privépresentatie bijwoonde, gevolgd door een hands-on. De prints zouden dan op 7 december online kunnen staan. En dat is niet alles.

 

Tijdens dit evenement zou Rod Fergusson, die toezicht houdt op de franchise, “alle journalisten hebben uitgenodigd om The Game Awards 2022 niet te missen “. Waarom ? Er zou een reeks aankondigingen zijn, inclusief de releasedatum. Volgens Jez Corden van WindowsCentral zal de hack’n’slash beschikbaar zijn in april 2023, waarbij pre-orders tijdens de ceremonie worden geopend. Geruchten ontkend door Mike Ybarra, president van Blizzard, die echter niet uitlegde wat niet waar was.

 

Bij de opening van pre-orders bijvoorbeeld werd in een intern Blizzard-document bepaald dat deze gelanceerd zouden worden tijdens de Game Awards. Volgens Henderson zijn er ook sporen van een open bèta in de PS Store en zou de game de codenaam “We love dogs” krijgen.

 

Geef een antwoord