Een cosplayer heeft een ongelooflijke afbeelding gemaakt van Samus Aran uit Metroid Dread. In het meest recente deel van de klassieke Metroid -franchise verkent Samus de dodelijke wereld van de planeet ZDR met een opnieuw ontworpen krachtpak dat tijdens het spel wordt geüpgraded.

Reddit-gebruiker en cosplayer ClapperSnapperMaster plaatste onlangs een clip van een nieuwe cosplayvideo gebaseerd op Metroid Dread. De korte scène, waarnaar wordt verwezen als ” de EMMI-dia “, toont de cosplayer in een glijdende houding terwijl hij een ongelooflijke vertolking van Samus’ Power Suit draagt. Het blauw-witte pantser is gemaakt van schuim, een veelgebruikt cosplaymateriaal, en ClapperSnapperMaster legde uit dat ze in positie moesten worden geholpen om schade aan het pak te voorkomen. Op de achtergrond van de video zijn geluidseffecten te horen die nauw verband houden met de iconische EMMI-robots van Metroid Dread, die Samus tijdens haar avontuur achtervolgen.

Metroid Dread Cosplayer gebruikt geluid om een ​​EMMI-aanval op te roepen

Zoals de titelkeuze van ClapperSnapperMaster suggereert, lijkt deze scène een spelmechanisme in Metroid Dread na te bootsen. Wanneer Samus in het nauw wordt gedreven door een van de EMMI’s, heeft de speler een korte kans om gevangenneming te voorkomen. Als de speler slaagt in een snelle gebeurtenis die wordt geactiveerd wanneer een EMMI Samus vangt, kan de premiejager de robot tijdelijk verlammen en haar laten ontsnappen door de EMMI met een krachtige slag terug te slaan en tussen zijn benen te laten glijden. Hoewel een EMMI niet voorkomt in de clip die op Reddit is geplaatst, is het toch vrij gemakkelijk voor te stellen dat er een net buiten beeld staat. De algehele scène ziet eruit alsof de Metroid – cosplay van ClapperSnapperMaster rechtstreeks uit de game zelf kwam.

De EMMI zijn krachtige en bijna onverwoestbare vijanden in Metroid Dread, tot het punt dat hun begeleidende muziek genoeg is om veel spelers nerveus te maken. Ironisch genoeg waren ze volgens de overlevering van het spel niet bedoeld om zo bedreigend te zijn, aangezien ze door de Galactische Federatie zijn gemaakt als veerkrachtige en bijna onverwoestbare onderzoeksdrones. Nadat de gemene Raven Beak ze had gevangen en opnieuw geprogrammeerd, geeft dezelfde techniek de robots een dodelijk voordeel in gevechten. Zelfs Samus zelf wordt in de meeste omstandigheden gedwongen weg te rennen, luisterend naar geluidssignalen zoals die in de video van ClapperSnapperMaster om opname te voorkomen. Deze bijna onkwetsbaarheid heeft ervoor gezorgd dat de EMMI een van de meest angstaanjagende vijanden van Metroid is geworden.

Deze cosplayvideo brengt Samus echt tot leven. De uitstekende visuele details van het Power Suit en de poses, gecombineerd met het bekende geluid van een EMMI op jacht, doen het lijken alsof Samus ternauwernood ontsnapt is aan een van de iconische vijanden, zelfs zonder dat er een echte EMMI te zien is. ClapperSnapperMaster is duidelijk een zeer getalenteerde cosplayer die dit heeft samengesteld, en Metroid Dread -fans zullen ongetwijfeld uitkijken naar meer van de resultaten van deze video-opname. Samus in elke versie van haar Power Armor is een direct herkenbaar gezicht, en dit is niet anders; ClapperSnapperMaster heeft een perfecte Metroid – cosplay laten zien, met veel lovende kritieken voor fans.

Geef een antwoord