Spider-Gwen en Miles Morales herenigen zich in een mooie nieuwe afbeelding voor Spider-Man: Across the Spider-Verse, waarmee ze hun samenwerking vanaf de eerste aflevering voortzetten. Een van de meest succesvolle animatiefilms van de afgelopen jaren was Spider-Man: Into the Spider-Verse, omdat het het iconische stripboekconcept naar het grote scherm bracht. Naast de introductie van Miles, de tienerheld die de nalatenschap van Peter Parker voortzet, vestigt de film ook het idee van Spider-dubbelgangers uit verschillende universums. De franchise gaat nu verder met Spider-Man. Across the Spider-Verse komt volgend jaar in de bioscopen.

Hoewel Spider-Man: Across the Spider-Verse nog enkele maanden verwijderd is van opening, heeft Sony Pictures een gloednieuw beeld onthuld van het komende vervolg. De afbeelding ziet Spider-Gwen en Miles samenkomen in een zoete hereniging. Het is onduidelijk waar in de film het beeld vandaan komt, maar het ziet de twee jonge helden die een ontroerend moment delen terwijl ze uitkijken over de stad. Bekijk de foto hieronder:

Alles wat we weten over The Spider-Verse

Tot nu toe is er slechts één Spider-Man: Across the Spider-Verse- trailer uitgebracht, maar er is al veel bekend over het komende vervolg. Om te beginnen worden Miles en Spider-Gwen herenigd met Peter B. Parker, waarbij Jake Johnson opnieuw de rol vertolkt van de ervaren webslinger uit Spider-Man: Into the Spider-Verse. Verwacht echter dat Spider-Man: Across the Spider-Verse in de hele film verschillende nieuwe Spider-mensen zal binnenhalen die uit de Marvel-canon komen.

Hoewel er waarschijnlijk enkele verrassingen zullen zijn, heeft Spider-Man: Across the Spider-Verse ten minste drie nieuwe Spider-helden in de franchise. Issa Rae zal de stem inspreken van Jessica Drew, beter bekend als Spider-Woman, wat de eerste keer is dat ze op het grote scherm te zien is. Daniel Kaluuya speelt Hobart “Hobie” Brown, bij stripfans beter bekend als Spider-Punk. Ten slotte verschijnt Takuya Yamashiro, de Japanse Spider-Man, in het vervolg. Spider-Man: Across the Spider-Verse zal ook Miguel O’Hara van Oscar Isaac, ook bekend als Spider-Man 2099, blijven uitwerken nadat hij verscheen in de postcredescène voor Spider-Man: Into the Spider-Verse. Daarbij richt de film zich ook op zes verschillende Spider-Man-universums, zal de tijd leren welke andere dubbelgangers zullen verschijnen.

Ook al is het langzamer gegaan met de Spider-Man van het Marvel Cinematic Universe, het is nog steeds geweldig om te zien hoe Sony doorgaat met het uitbouwen van hun andere Spider-Man-bezit, vooral na het succes van de eerste Spider-Man: Into the Spider-Verse- film was voor hen. Nu Miles meer grip krijgt in de media, stelt zijn franchise ook andere personages uit de Spider-Verse in staat om hun recht te doen in de media. Van Spider-Man 2099, Spider-Woman tot Spider-Punk, het versterkt de Spider-Man IP met zoveel verschillende personages waar fans aan gehecht kunnen raken in deze films. Hopelijk duurt het niet lang meer voordat Sony een nieuwe trailer voor Spider-Man dropt. Across the Spider-Verse, om meer glimpen op te vangen van het langverwachte vervolg.

Geef een antwoord