Black Panther: Wakanda Forever -ster, Angela Bassett, heeft onlangs onthuld dat ze een scène heeft gefilmd met de zoon van T’Challa. Bassett schittert als koningin Ramonda, de heerser van het koninkrijk Wakanda na de vroegtijdige dood van haar zoon, koning T’Challa/Black Panther (Chadwick Boseman). HetBlack Panther-vervolg ziet ook de terugkeer van Lupita Nyong’o als Nakia, de Wakandan-spion en liefdesbelang voor T’Challa, na afwezig te zijn geweest in zowelAvengers: Infinity WaralsAvengers: Endgame. In plaats van Wakanda op een geheime missie te dienen, zoals ze had gedaan inBlack Panther, woont ze in Haïti als lerares in een weeshuis, waar ze in het geheim zorgt voor de zoon die ze had met T’Challa.

In een recent interview met Variety onthulde Bassett dat ze een scène had opgenomen met T’Challa’s verborgen zoon die uiteindelijk werd geknipt uit Black Panther: Wakanda Forever. Geopenbaard in een scène halverwege de aftiteling, stelde Nakia Shuri (Letitia Wright) voor aan Toussaint (Divine Love Konadu-Sun), de zoon van T’Challa, wiens Wakandan-naam die van zijn vader is. Bassett legde uit dat haar filmpje met Toussaint het nieuwe personage eerder in de film zou hebben geïntroduceerd. ” Ik ging natuurlijk naar Haïti. Ik ontmoette hem, ik werd aan hem voorgesteld… maar het eindigde op de vloer van de uitsnijruimte “, zegt Bassett. De acteur onthulde dat de jonge jongen Ramonda ” Nanna ” zou hebben genoemd” in de scène. Bassett legde ook uit dat de scène was geknipt om de onthulling van Toussaint voor het einde van de film te bewaren, dus het zou zowel ” een verrassing zijn voor het publiek als voor Shuri.” Bassett voegde eraan toe: ” Het was de juiste manier om Gaan. Ideaal om er mee aan de slag te gaan. ”

Hoe Ramonda’s moment met T’Challa Wakanda voor altijd zou hebben veranderd

De eerdere scène met de ontmoeting tussen Ramonda en Toussaint zou de kijkervaring van Black Panther: Wakanda Forever voor het publiek aanzienlijk hebben veranderd. Nadat de Amerikaanse regering een aanzienlijke hoeveelheid vibranium onder water heeft gevonden, dreigt Namor (Tenoch Huerta) oorlog te voeren tegen de wereld in een poging zijn onderzeese thuis, Talokan, te beschermen. Namor valt Wakanda als eerste aan, brengt zijn leger naar hun kusten en doodt de koningin.

Ramonda laten sterven na de ontroerende scène met Toussaint zou de dood van de koningin tragischer hebben gemaakt. Hoewel de jonge prins zijn moeder nog heeft, zou het publiek snel begrijpen dat de jongen zou opgroeien zonder zijn grootmoeder. En aangezien ook Nakia’s leven in gevaar was, zou het onduidelijk zijn geweest of Shuri ooit van het bestaan ​​van Toussaint zou hebben vernomen. Ramonda’s hartverscheurende dood zou een grotere emotionele weerklank hebben gehad met de kennis van Toussaint.

Het bewaren van de onthulling van T’Challa’s zoon voor het einde van de film geeft het publiek echter een leuke verrassing en iets om over na te denken nadat ze het theater hebben verlaten. Nadenken over het verhaal van Black Panther: Wakanda Forever, Ramonda’s eerdere scène in Haïti, waar de koningin de hulp inroept van Nakia om haar dochter en Riri Williams (Dominique Thorne) uit Talokan te halen, weegt zwaarder dan dat de laatste keer zou zijn geweest ze zou haar kleinzoon ooit zien. Nu T’Challa weg is, is zijn nalatenschap springlevend in zijn zoon, zus en het koninkrijk Wakanda.

Geef een antwoord