Hoewel Cyberpunk 2077 niet aan de aanvankelijke verwachtingen voldeed en een groot aantal gamers teleurstelde, legde de titel de lat goed hoger, terwijl de release van de Edgerunners-serie op Netflix zeer gunstig was voor de RPG, die een groot aantal mensen zag (re ) komt naar Cyberpunk 2077, waardoor CD Projekt RED zijn beste derde kwartaal kan behalen.

Het is dan ook geen verrassing dat de Poolse studio van plan is een Game of the Year-versie van Cyberpunk 2077 uit te brengen, waarschijnlijk in de loop van het jaar 2023. Dit zal pas gebeuren na de lancering van de Phantom Liberty-uitbreiding, die nog geen releasedatum heeft.. Maar volgens Adam Kiciński, CEO van het bedrijf, komt deze keuze voort uit een logisch proces.

Het is de natuurlijke gang van zaken. Het was hetzelfde met The Witcher, na de uitbreidingen hebben we eindelijk de Game of the Year-editie uitgebracht, en die is sindsdien beschikbaar. Hetzelfde pad is hier te verwachten.

Door zo’n editie uit te brengen, is het mogelijk om nieuwe spelers aan te trekken en dus wat meer geld te verdienen, zonder per se veel meer te werken. De Game of the Year-edities bieden over het algemeen alle gratis en betaalde content die is uitgebracht, en daarom komt deze na de lancering van de Phantom Liberty-uitbreiding. De komende maanden zullen we meer weten.

Geef een antwoord