De aankomende Disney+ televisieserie Daredevil: Born Again heeft naar verluidt twee potentiële liefdesbelangen gecast. Na de terugkeer van Charlie Cox als Matt Murdock, ook bekend als Daredevil, in Spider-Man: No Way Home, kondigde Marvel Studios aan dat het personage nog een televisieshow zal leiden na de annulering van zijn Netflix-serie in 2018. De nieuwe show met 18 afleveringen zal dienen als een herstart van het personage voor het Marvel Cinematic Universe en zal ook de terugkeer van Vincent D’Onofrio zien als de gemene misdaadheer, Wilson Fisk/Kingpin.

Per Deadline zijn er twee potentiële liefdesbelangen gecast in Daredevil: Born Again. Acteurs Margarita Levieva en Sandrine Holt voegen zich bij de cast tegenover Cox en D’Onofrio. Levieva staat bekend om haar werk aan HBO’s The Deuce als Abby Parker en zal de hoofdrol spelen in de komende Star Wars -show, The Acolyte. Holt maakte naam in Rapa Nui als Ramana voordat ze een lange carrière in film en televisie cultiveerde met rollen in 24, House of Cards en The Expanse. Details over de nieuwe personages moeten nog worden vrijgegeven.

Welke hoofdpersonages zouden liefdesbelangen kunnen krijgen

Hoewel het onduidelijk is welke personages liefdesbelangen zullen krijgen, aangezien er maar heel weinig acteurs zijn aangekondigd, lijkt het erop dat Murdock en Fisk de belangrijkste kandidaten zijn. Als Daredevil: Born Again dient als een losse voortzetting van het vorige Daredevil -seizoen, aangezien de MCU-canon van de serie nog steeds ter discussie staat, zal het toevoegen van zowel Levieva als Holt als liefdesbelangen vragen oproepen of ze inderdaad voor Murdock en Fisk zijn. Door Daredevil heenIn de drie seizoenen had Murdock een aantal romantische partners. Claire Temple ( Rosario Dawson ) bleek kort een emotionele metgezel van Murdock te zijn voordat Karen Page ( Deborah Ann Woll ), de assistent van Murdock, de rol speelde. Helaas kwam hun relatie in de problemen toen zijn voormalige geliefde, Elektra Natchios (Élodie Yung), terugkeerde. Vanaf nu is bevestigd dat geen van deze personages terugkeert voor Daredevil: Born Again.

Cox’s eerste optreden in de MCU als de superheld Daredevil kwam echter in She-Hulk: Attorney at Law, waar hij samenwerkte met Jennifer Walters/She-Hulk. De twee ontwikkelden snel gevoelens voor elkaar en de serie eindigde op een positieve noot wanneer Murdock een familiefunctie bijwoont als Walters ‘date. Echter, met beide helden die aan weerszijden van het land wonen en opereren, kan het beheren van een langeafstandsrelatie moeilijk blijken te zijn en zou Murdock open kunnen staan ​​voor een nieuwe liefdesbelang.

Zal Daredevil: Born Again Vanessa Fisk herschikken?

Nu D’Onofrio terugkeert als Fisk in Daredevil: Born Again, vroegen velen zich af of Vanessa Marianna (Ayelet Zurer) ook zou terugkeren. In seizoen 3 van Daredevil trouwde Fisk eindelijk met Vanessa na een aanzienlijke tijd in de gevangenis te hebben doorgebracht. Helaas kregen ze niet de kans om aan hun huwelijksreis te beginnen, aangezien het seizoen werd afgesloten met een climaxaanval in het Presidential Hotel in New York, wat resulteerde in Fisks gevangenschap. Bij Fisk’s terugkeer naar de MCU in de Disney+ Hawkeye -serie was Vanessa echter niet te zien, wat vragen opriep over haar terugkeer. Hoewel D’Onofrio zijn wens heeft uitgesproken dat Zurer terugkeert naar de rol, zal alleen de tijd leren of Fisk zin zal krijgen in een nieuwe liefdesbelang wanneer Daredevil: Born Againkomt in 2024 op Disney+.

Geef een antwoord