The Last of Us -showster Bella Ramsey gaat in op de zorgen van videogamefans over de aanstaande HBO-aanpassing. Ramsey schittert als Ellie, een 14-jarig meisje dat een unieke immuniteit heeft tegen de zombie-infectie die de wereld teistert. In de hoop de wereld te redden, vertrouwt Marlene (Merle Dandridge) Joel Miller (Pedro Pascal) toe om Ellie door de Verenigde Staten te begeleiden naar de Fireflies, een militante revolutionaire groep die Ellie’s immuniteit wil gebruiken om een ​​vaccin te synthetiseren.

Tijdens een panel op CCXP 2022 in Brazilië (via MeriStation ), gaat Ramsey in op de zorgen die sommige fans van de originele videogame hebben over de aanstaande The Last of Us – aanpassing. Hoewel Neil Druckmann, de maker van de game, optreedt als uitvoerend producent van de show, heeft een deel van de fanbase zich afgevraagd of de serie een getrouwe bewerking zal zijn van de originele, bekroonde PlayStation 3-game. Sommigen hebben kritiek geuit op de castingkeuzes van The Last of Us en noemden ze slecht in vergelijking met het bronmateriaal. Ramsey zelf is door veel van deze critici uitgekozen. De acteur verzekert fans echter dat de show de verwachtingen zal overtreffen. Lees hieronder wat Ramsey te zeggen heeft:

“Het is een meeslepende ervaring om een ​​game te spelen en je krijgt zo veel tijd met deze personages die ze zijn en met ze omgaan. Ik begrijp de gehechtheid die mensen hebben aan deze karakters en het beschermende element. We begrijpen de zorgen van mensen volledig. Ik denk dat we goed werk hebben geleverd. Ik maak me geen zorgen, het wordt leuk, en als mensen de show haten, zullen ze de show haten.

Zal de laatste van ons de nalatenschap van de game waarmaken?

Het nalatenschap van The Last of Us, een van de meest gerenommeerde videogames in de recente geschiedenis, waarmaken, zal niet eenvoudig zijn. Een van de grootste uitdagingen bij het aanpassen van een hoog aangeschreven werk is om de magie te heroveren van wat het in de eerste plaats geweldig maakte. ” Het boek is beter ” blijft een veelgehoorde kritiek op literatuur-naar-filmaanpassingen, deels vanwege het feit dat de verwachtingen voor dergelijke projecten op bijna onbereikbare hoogten liggen. Hoewel het misschien niet aan de verwachtingen van sommige fans voldoet, kan The Last of Us -show de essentie van het spel vastleggen en de fanbase van de franchise opbouwen via een nieuw medium.

De Last of Us -serie lijkt speciale aandacht te hebben besteed aan het creëren van een getrouwe aanpassing van de originele videogame. The Last of Us – setfoto’s en -video’s hebben nauwkeurige recreaties van de game-omgevingen en personagedetails getoond. De nieuwste trailer onthulde momenten die uit de filmbeelden van de game zijn gerukt, waaronder Davids (Scott Shepherd) ondervraging van Ellie, maar ook volledig nieuwe scènes en personages.

Terwijl hij op CCXP 2022 was, onthulde Druckmann dat de show momenten zal bevatten die oorspronkelijk voor de game zijn geschreven, maar zijn geknipt voordat ze werden uitgebracht. De opmerkingen van de maker suggereren dat de HBO-serie een completere visie heeft op zijn originele verhaal. Serieschrijver Craig Mazin plaagde ook verbluffende verrassingen voor oude fans. Met de première van The Last of Us over iets meer dan een maand hoeft het publiek niet veel langer te wachten om te zien of de HBO-aanpassing een getrouwe is.

Geef een antwoord